Блог

Дизайнерски ремонт на апартаменти в София

Оценете
(1 глас)

Колко често се сърдим на старите си апартаменти за малките им коридори и кухни, опитвайки се да поберем всичко необходимо за комфортен престой в ограничено пространство. Получил ключовете за нов дом, почти

всеки от нас е изгубен. Колко контакти да направя? Къде да поставим ваната? Толкова много неща, които трябва да се вземат предвид. Решението на проблема и в двата случая е да се свържете със специалистите и да поръчате дизайнерски ремонт с изготвен проект.

Цена за дизайнерски ремонт на апартаменти

При изготвяне на оценка за дизайнерски ремонт на апартаменти цената се състои от няколко категории разходи. От първостепенно значение е сложността и обема на работата. Крайната цена се влияе от площта на обекта, наличието на реконструкция, предвидена от дизайнерския проект, необходимостта от привличане на висококвалифицирани специалисти.

Вторият най-важен фактор е качеството и цената на довършителните материали. Цената на инженерните комуникационни елементи и смеси за груба работа се влияе от качеството на предварително извършеното подготвително покритие. Материалите за окончателен ремонт се определят от дизайнерския проект и желанията на клиента.

Крайната цена се определя след измерване на помещенията и одобрение на дизайнерския проект.

Стилове и характеристики на дизайнерски ремонт на апартамент

За неподготвен човек е доста трудно да обмисли до най-малкия детайл и да организира пространството на апартамента. Има законови ограничения за преустройство. Само след като внимателно проучите всички нюанси, можете да сте сигурни, че промените са безопасни и последователни.

Опитът от работа с различни обекти помага на дизайнера да определи правилното местоположение на комуникациите и устройствата, да обмисли групите за осветление. Специалистът предлага решение, което не само отговаря на желанията на клиента, но е и най-оптимално по отношение на ергономичност, безопасност и визуална привлекателност.

Мнозина са сигурни, че когато правят поръчка за дизайнерски ремонт, цените за работа и материали се увеличават значително. Това не е вярно. Без дизайнерски проект е трудно да си представите как ще изглежда апартаментът след ремонт, трудно е да поддържате избраната дизайнерска концепция във всички елементи. Имайки под ръка визуализация на бъдещия интериор, можете да предвидите промяната му преди началото на работата и да не плащате повече за промяната.

Професионалистът ще може да създаде красив и завършен интериор в най-близкия до клиента стил:

  • Минимализмът е идеален за активни млади хора: монохромна палитра от повърхности с ярки акценти, минимум детайли и максимум свободно пространство за динамична трансформация на стаята.
  • Утвърдено семейство на уважавана възраст ще се чувства комфортно в класически интериор с ясни геометрично правилни линии, спокойни цветове и естествени материали в декорацията.
  • За семейства с деца модерният стил е удобен. Неговата гъвкавост в организацията на пространството ви позволява да създадете стилен и в същото време ергономичен интериор, хармонично да се поберат всички предмети, необходими за деца и възрастни, да се оформят зони за различни дейности.

Задължителни етапи при дизайнерски ремонт на апартамент

 

В сравнение с козметичния ремонт на интериора, дизайнерският ремонт до ключ се състои от няколко допълнителни стъпки. Материалите също могат да варират значително. Ремонтът според дизайнерския проект често включва използването на

Използване на по-иновативни текстури и прилагане на уникални технологии. Целият процес на изпълнение на поръчката е както следва.

Измерване на параметрите на обекта

Специалистът отива на работното място, определя размерите на помещението, оценява състоянието на инженерните комуникации и структурните елементи.

Прототипиране

Въз основа на направените измервания дизайнерът разработва скици на три планови решения.

Одобрение на проекта

След обсъждане на вариантите с клиента избраният дизайнерски проект се финализира и съгласува.

Бюджетиране

При изготвяне на оценка за проектни ремонти цената и обхватът на работата и материалите се определят въз основа на концепцията, избрана на предишния етап.

Подписване на споразумение

След преглед и съгласуване на цените се сключва договор. Неговата неразделна част е изготвената оценка и проект за проектиране.

Извършване на ремонт

Специалистите извършват работа при стриктно спазване на параметрите на договора и разпоредбите. За пълното съответствие на резултата с предложената от проектанта концепция се извършва авторски надзор на обекта.

Доставка на обекта

При приемането на обекта от клиента му се предават всички планове и схеми. Предоставянето на услугата завършва с подписването на акта, след което гаранцията започва да действа върху дизайнерския ремонт на апартаменти.

Как да изберем фирма за дизайнерски ремонт на апартамент

Тъй като дизайнерският ремонт предвижда много нюанси, които не възникват по време на обичайния, изборът на специалисти става още по-важен. Това се дължи на факта, че трябва да намерите дизайнер, с когото да намерите общ език и да създадете наистина уютен и комфортен интериор. В същото време екипът от строители трябва да бъде висококвалифициран, за да не развали планираното в процеса на работа. Не забравяйте, че е необходимо да обсъдите всички подробности, за да няма проблеми по време на ремонта.

Фирма Ем Строй Ремонти ви предлага както първото, така и второто. Можете да поръчате услугите на дизайнер и строители заедно, което означава, че те вече са работили по едни и същи проекти и се разбират перфектно. Ако се съмнявате в това, тогава можете да видите примери за завършени проекти на уебсайта на компанията. Екип от специалисти с отлично взаимно разбиране не само лесно ще разбере какво точно искате да получите в крайна сметка, но и ще му вдъхне живот.