News and Events

Инсталационните системи се използват широко и стават все по -популярни от година на година. Предимствата пред стационарната тоалетна са очевидни, вградената тоалетна или инсталацията никога няма да танцуват под потребителя. Второто очевидно предимство е удобството при почистване, тоест винаги можете да избършете пода под окачената на стената

тоалетна. Вградените тоалетни чинии или инсталации са няколко вида, режийни и вградени капитални. Нека да видим как работи.

Монтажът отгоре е най-лесният и бърз начин да организирате окачена на стена тоалетна във вашия дом. За нейното инсталиране не се изисква извършване на основен ремонт на помещенията и изобщо не се изисква глобална работа. Дори аматьор може да инсталира окачена тоалетна. Каква е инсталацията за тоалетната и какви са характеристиките на нейната инсталация.

Характеристиките на инсталирането на окачена тоалетна или вграденото казанче включват редица подготвителни работи, като например определяне на вида на тоалетната конструкция, определяне на качеството на пода и стените в предложеното място за монтаж, вида на комуникациите, които са подходящи за инсталацията. Инсталация или висяща тоалетна се състои от рамка, това е метална или алуминиева рамка, която е прикрепена към стената и самата тоалетна е прикрепена към нея и казанчето е сглобено. Цялата конструкция е здраво закрепена към стената, тъй като основното натоварване върви вертикално надолу, а закрепванията към стената само задържат конструкцията, тогава няма голяма разлика върху коя стена да монтирате окачена тоалетна чиния, здрава тухлена стена или гипсокартон, вие може да намерите решение навсякъде.

Обикновено се планира и изпълнява вградено казанче или голяма тоалетна инсталация по време на етапа на основен ремонт на банята. Самият дизайн няма фундаментални разлики, но разбира се той се изпълнява с напълно различни крепежни елементи и монтажни функции. За да ремонтирате вграденото казанче, ще трябва да направите инспекционни люкове в стената и да ги скриете, така че да не развалят външния вид на помещението.

Основните предимства на този метод на инсталиране са: възможността за промяна и разнообразяване на решенията за планиране при проектирането на бани и тоалетни.
Какво е важно: такива системи ви позволяват да спестите място в малка стая и да направите големите стаи по -просторни и светли.
Дори и най -грозната стая става много по -просторна и удобна.
В същото време, липсата на комуникации и казанче което се вижда ще създадат вид на празно просторно пространство. Инсталациите спасяват тоалетната и банята от непривлекателни канализационни и водопроводни тръби, кранове, тоалетно казанче. Стаите за интимна хигиена придобиват по -перфектен вид, лишени са от стереотипи и стандарт.
Инсталирането на инсталацията е единственото правилно решение при подреждането на модерен интериор, направен в стила на минимализъм, скромност и съвършенство.

Доверете инсталирането на инсталацията на професионалистите от компанията АкваЕМ - и ние гарантираме, че цялата система ще работи надеждно и без прекъсване.