News and Events

Структурите  за вграждане Grohe са функционални и надеждни. Инсталационните системи от серията Rapid са добре обмислени, лесни за инсталиране и поддръжка. Те са чудесни за всяка окачена на стена тоалетна: стандартна, биде и вход за вода. Инсталациите на Grohe

рядко се нуждаят от ремонт. Надеждността на германския санитарен фаянс се потвърждава от 10-годишната гаранция на производителя за системи и казанчета.

Характеристики на вградените казанчета от Grohe :

  • стоманената носеща рамка издържа на товар от 400 кг;
  • двойно промиване, регулирането на казанчето намалява консумацията на вода с 50%;
  • звукоизолацията осигурява тишина при източване;
  • изолирането от кондензация елиминира влагата, което провокира развитието на гъбички.

Инсталациите се монтират в преграда от гипсокартон или пред стена. Гамата от модели ви позволява да изберете необходимата височина на монтаж. Различни възможности за свързване на вода: задна, лява, дясна улесняват свързването. Промивните плочи могат да бъдат монтирани на вертикална или хоризонтална повърхност.

Съдържание:

Възможни проблеми и методи за поправяне на инсталацията на Grohe

Немското качество определя производителността и издръжливостта. Поврежданията и ремонтите на инсталацията Grohe са резултат от случайни повреди или експлоатация в система с твърда вода. По правило честите неизправности се отстраняват през инспекционния прозорец зад плочата за промиване. По време на ремонта се препоръчва да се използват само оригинални резервни части за инсталациите на Grohe .

Неправилна работа при промиване

След източване водата не се затваря напълно, а продължава да тече в купата на тънка струя. Потреблението на вода се увеличава, появяват се упорити петна.

Това може да се дължи на износено уплътнение за източване или остатъци, блокиращи работата му. Котвата трябва да се отстрани, да се провери за пукнатини по уплътнението, прилепнали замърсявания. В първия случай проблемът се решава чрез подмяна на уплътнителния пръстен, във втория - чрез почистване.

Постоянно пълнене на резервоара

Резервоарът се пълни, без да спира, водата непрекъснато се източва в тоалетната. Постоянният шум се добавя към високия дебит.

Неизправността най-често се причинява от неуспешен пълнещ клапан. За да премахнете повредата, трябва да замените цялата арматура или само мембраната на механизма.

Комплект бавен резервоар

Водата започва да се изтегля бавно, така че отнема много време, за да се напълни напълно. Проблемът може да се крие в запушен свързващ маркуч, който трябва да бъде отстранен и изплакнат.

Течове под купата

Мръсната вода, която влиза в канализацията, изтича на мястото, където тоалетната чиния е свързана с входа. Това се дължи на изкривявания, възникващи по време на монтажа, в резултат на което маншетът започва да тече. Когато се монтира правилно със силиконова грес или неутрален уплътнител, няма да има капене.

Бутонът за измиване не работи

Съвременните инсталационни системи на Grohe са оборудвани с пневматично управлявани ключове. Ако не се източи правилно, въздушният маркуч може да излети. За да разрешите проблема, трябва да премахнете бутона и да върнете маркуча на мястото му. Въпреки факта, че планките за промиване са двуобемни, има само една пневматична тръба. Свързан е с малък дренаж.

Разходите за ремонт на инсталация на Grohe

Разходите за ремонт на тоалетна инсталация на Grohe зависят от повредата. За точно изчисление е необходимо да се провери системата с диагностика на клапаните.

Не са необходими допълнителни инструменти за демонтиране / инсталиране на изплакващата плоча, дренажния клапан, пълнещия механизъм. Но ако не разбирате принципите на свързване и работа на клапаните, по-добре е да се свържете с майстор.

Нашите предимства :

  • водопроводчици с 10 години опит в обслужването на инсталации;
  • сътрудничество с директни доставчици на части на Grohe и разумни цени;
  • гаранция за услуги и резервни части.

Майсторът пристига в удобен за вас ден и час. Общата цена е договорена преди ремонта, включва цената на работата, резервните части и остава непроменена.