Водопроводчик в София

Водопроводчик в София

Ел. услуги в София

Ел. услуги в София

Строителни услуги

Строителни услуги

Къртачни услуги в София

Къртачни услуги в София

С какво се отличаваме

АкваЕМ - Спешни ВиК услуги и ремонти в София

В нашата компания можете да поръчате ремонт на Апартамент, студио, къща, офис и др. на най-добрата цена с 5-годишна гаранция. Нашите опитни дизайнери ще предложат най-ефективните начини за организиране на пространството и уникален дизайн.

Строителни услуги, ремонти в София и региона

 

В своята работа служителите на АкваЕМ са фокусирани върху максималната удовлетвореност на клиентите, тъй като най-добрата реклама на нашите услуги е броят на доволните потребители, които са готови да дадат положителни характеристики на нашата услуга на своите приятели и колеги по време на работа.

В началния етап на сътрудничество специалист от АкваЕМ ще направи пълна оценка на планираната работа. Предимствата на този подход са, че клиентът ще се ориентира в предстоящите разходи и ще може да изчисли предварително наличния бюджет за изпълнение на своите желания.
След обявяването на предварителния ценови диапазон на произведенията възниква въпросът за закупуването и доставката на материали. В АкваЕМ ремонтът и довършването на апартамент до ключ включва закупуване на строителни материали от изпълнителя. Можете да се откажете от тази услуга и да закупите сами целия списък със стоки. Нашите директни контакти с дистрибуторите обаче ще ни позволят да закупим строителни материали на цени на едро, които са значително по-ниски от цената на подобни стоки в търговските вериги. По този начин това ще спести част от парите и общите разходи за ремонт на апартамент, баня, къща или офис.

Ако по някаква причина не сте сигурни дали си струва да се доверите на такова важно събитие на някой друг, освен себе си, поканете майстора у дома си. Нашият квалифициран служител ще може компетентно да отговори на всички интересуващи въпроси, ще съответства на оценката на проекта и ще обяви условията на ремонта. След това ще разберете, че ремонтът на апартаментите е евтин и бърз - това изобщо не са небесни мечти, а съвременни реалности. Обаждането на специалист за ремонт на дома е безплатно и не ви задължава към нищо.

 

Също така, на предварителния етап можете да поръчате дизайнерски услуги, които ще ви позволят да добавите максимум оригинални решения за вашия интериор.

За съвет можете да се свържете с нас по телефона в София: +359876303079 или да използвате формата за обратна връзка.

Всички тези дейности са насочени към повишаване на нивото на комфорт и намаляване на разходите за поддръжка на жилищата. Например само измиването на битовите радиатори ще повиши вътрешната температура през отоплителния сезон с 3-7 градуса, а декорацията на помещението, направена според вашите желания, може да донесе уют и комфорт в дома ви за години напред.

Противно на общоприетото схващане, ремонтът на апартаменти в София, поверен на професионалисти, изобщо не е VIP услуга, която е достъпна само за богати слоеве от населението. Поради редица фактори, специализирана компания ще помогне на клиентите да спестят 10-20% от общите разходи по проекта.

Гарантираме добросъвестно обслужване и личен подход към всеки. На страниците на нашия сайт ще намерите описание на процедурата и характеристиките на услугите, можете да изчислите разходите за ремонт и да се запознаете с ценовата листа за определени видове работи.

 

Наши услуги

Цялостни строителни услуги и ремонти в София

Наши клиенти

Свържете се с нас за оферта

Свържете се с нас