Ремонт на Апартаменти в София

В продължение на много години нашата компания се занимава с комплексно обновяване на апартаменти и къщи в София, и в целия регион на София. Нашите услуги включват козметичен, основен и дизайнерски ремонт. През годините нашите специалисти са натрупали богат опит във всички видове

реставрации и декоративни повърхности. Предлагаме оригинален дизайнерски проект за апартамент в София. Ние успешно изпълняваме и най-сложните поръчки, а резултатът от нашата работа винаги радва нашите клиенти.

ВИДОВЕ РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТИ

При първия разговор с клиента решаваме мащаба на ремонта. Специалистът отива на място за подробна проверка на жилището. В зависимост от техническото състояние на апартамента може да се избере една от двете опции:

  1. Реконструкция. По правило се извършва в нови жилища, както и в апартаменти, където вече е извършен основен ремонт.
  2. Основен ремонт. Обикновено в старите сгради се изисква капитално възстановяване на конструкции, преустройство, подмяна на пода и комуникации.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

През годините на успешна работа нашата компания е реализирала стотици проекти. Като се свържете с нас, вие получавате следните предимства:

  • Ремонт с гаранция за качество за срок от 5 години. Гаранцията се дава за всички извършени работи и за изправността на свързаните комуникации.
  • Крайни срокове. Предварително се договаряме за условията и посочваме всички условия на ремонта в договора.
  • Ние ви помагаме да изберете добри материали и да спестите пари от покупката им. Препоръчваме само проверени във времето продукти, базирани на съотношението цена и качество. Ние правилно изчисляваме необходимото количество материали.
  • Висококачествен ремонт. Всички задачи се решават от специалисти с тесен профил. Качеството и готовността на цялата работа се контролира от бригадира.
  • Предлагаме различни видове ремонти. При необходимост можем да извършим довършителни работи в целия апартамент или само в една стая.

Ремонтите до ключ са много популярни, тъй като участието на клиента в работата практически не се изисква. Необходимо е само да одобрите проекта и да направите оценка. След това предавате ключовете за апартамента, а ние самостоятелно изпълняваме всички задачи. Ако е необходимо, нашите специалисти сами ще се договорят с изпълнители на трети страни, например за инсталиране на климатични системи и монтаж на прозорци с двоен стъклопакет. Организираме професионално почистване, когато всички работи са завършени. Поемаме и извозването на строителните отпадъци, които са се образували по време на работа.

За да направите поръчка и да се обадите на интериорен дизайнер в София, можете просто да ни се обадите и да оставите заявка на нашия мениджър. Предлагаме също така да пишете на сайта, като посочите вашите контакти, за да се свържем с вас възможно най-скоро.