Строителни услуги

Строителни услуги

Строителни услуги

Строителни, ремонтни и монтажни работи с всякаква сложност.

Квалифицирани майстори с богат опит в качественото изпълнение на дизайнерски проекти са готови да извършат ремонт и довършителни работи до ключ за вас. Ще се радваме да поемем обект, разположен в София или региона. Наличието на необходимите практически умения и нашите собствени професионални инструменти ни позволяват да извършим обновяването на апартаменти и вили, независимо от нивото на тяхната сложност и използваните материали. Основните ни насоки са вашите желания и финансови възможности.

   

АкваЕМ си сътрудничи както с физически, така и с юридически лица. Частните клиенти обикновено се интересуват от нашите услуги за ремонт на апартаменти в стари сгради и строителни услуги в нови сгради. И предприемачите активно поръчват от нас декорацията на офиси в София, проектирането и монтажа на метални конструкции. 

Всички ремонтни и довършителни работи извършваме сами, без посредници, благодарение на които сме в състояние да направим изгодно предложение на клиенти с различни нива на доход. Нашето ниво на цените е около средното за столицата и региона на София. Можете да проверите това сами, като разгледате нашата ценова листа, одобрена през 2021 г. Редовните и едри клиенти могат да се възползват от редица приятни бонуси от нашата компания - те се обсъждат индивидуално.

Нашите услуги в областта на ремонта и декорацията на апартаменти и офиси

 

АкваЕМ е специализирана в ремонт на апартаменти, къщи, офиси и заведения до ключ. Нашата област на опит обаче не се ограничава само до това. Сред допълнителните услуги, които предлагаме, е изготвянето на уникален дизайнерски проект за дом или офис. Ето защо, ако на сайта не сте виждали пример, подобен на вашия, не се обезсърчавайте. Свържете се със специалист, кажете ни за вашите нужди и, евентуално, ние можем да ви помогнем при изпълнението на нестандартни ремонтни и строителни работи. Например да се построи гараж и баня според нетипичен дизайнерски проект.

Цената на нашата работа

Стремим се да ви предложим достъпна опция. По време на предварителна консултация, нашият специалист ще проучи вашите желания, ще направи измервания директно в съоръжението и ще направи оценка. Крайната цена ще бъде посочена в оферта. Ако ви устройва, ние ще изготвим и сключим договор и ще започнем без забавяне.

  

Можете да се запознаете с цените за строителни услуги и ремонт, приети от , като разгледате раздела "Цени" . Ако се интересувате от други услуги или искате по-точно изчисление, моля, свържете се с нашия мениджър.

Спешен ремонт на апартамент в София

Поръчването на ремонт на апартамент до ключ в София днес не е проблем, но само на пръв поглед. Висококачествен ремонт за разумни пари е едно, но спешен ремонт на апартаменти е съвсем друго. Тук вече трябва да разберете, поради което компаниите ще спазват сроковете. За това и друга полезна информация по

Ремонт на апартамент в нова сграда София

Трябва да направите ремонт на апартамент в нова сграда и се страхувате, че ще отнеме време, пари, но няма да доведе до желания резултат? Това се случва, ако клиентът се свърже с грешната компания. Но това е абсолютно изключено, ако нашата фирма за дизайн и ремонт на апартаменти ще се занимава с ремонта на вашия имот. 

Основен ремонт на апартаменти до ключ в Благоевград

Помислете за всяко телевизионно предаване за ремонти. Собственикът на апартамента споделя своето виждане и желания с водещия. Той напуска апартамента и се връща в ново, напълно оборудвано жилище. За да изпълни мечтата си, той не трябваше да се занимава с доставката

Основен ремонт на апартаменти до ключ в Пазарджик

Всеки знае, че ремонтът в Пазарджик е ефективен начин за решаване на проблеми като инвестиране на натрупани средства, промяна на дизайна на апартамент, липса на постоянна работа през деня. Има няколко вида ремонти, които се различават в зависимост от мащаба на извършената работа

Ремонт и декорация на апартаменти до ключ в Пловдив: характеристики, съвети, цени

Необходимостта от извършване на ремонт в апартамента в Пловдив предизвиква много различни емоции у хората. От една страна, това е очакване на новост, красота и комфорт, от друга страна, неизбежни неудобства, непредвидени разходи и вечни страхове, че резултатът

Ремонт на апартамент до ключ в Пазарджик: цялостен вътрешен ремонт

 

Ако трябва да ремонтирате апартамент в Пазарджик и да го подредите, козметичния ремонт до ключ ще бъде идеалното решение. Разбира се, можете сами да направите такъв ремонт на апартамента и по този начин да спестите пари. Но това ще изисква много усилия, нерви и време.