Строителни услуги

Ремонт на апартаменти до ключ в София

Оценете
(0 гласа)

Ремонтно-строителната компания АкваЕМ предоставя списък с услуги за ремонт и поддръжка на апартаменти до ключ. Не е нужно да търсите работници, които да извършат който и да е етап от ремонта, всичко, от което се нуждаете, е да се съгласите по проекта, а останалото е наша

грижа. Висококачествено изпълнение на работата, всякакъв вид ремонт на вашия апартамент ще бъде относително евтин.

Съдържание:

Ремонт на апартамент до ключ - цена на метър (София)

Вътрешната декорация на апартамента се извършва след монтаж на комуникациите, включва както груба обработка на стените, тавана и пода, така и довършителни работи. Тоест, тази операция също се състои от няколко етапа, всеки от които включва използването на необходимите операции и материали.

За грубо обработване обикновено се използват листове от гипсокартон, фиксирани към скара и (или) измазване на стените. И тогава довършителните материали вече се прилагат:

  1. тапети;
  2. боя;
  3. дървена ламперия;
  4. плочка.

Като алтернатива, повърхността на пода след това се запълва с циментова замазка. За да се получи равна повърхност без дефекти, изливането се извършва на два етапа - основен и окончателен (поради саморазливен хоросан). И след това подовата настилка вече е положена - линолеум, паркет, плочки и т.н.

Най-малко проблеми създава работата с тавана, но има случаи, когато се извършва мазилка за изравняване на повърхността.

Разходите за ремонт на апартамент с материали в София

Основният ремонт на апартаментите до ключ е по-оптимално решение в сравнение с козметичните, особено в старите сгради. Апартаментите в такива сгради изискват преразглеждане на вътрешното преустройство за нов проект, както и подмяна на всички комуникации, за да ги приведат в съответствие. Всъщност е необходимо почти напълно да се преустроят помещенията, защото само носещите конструкции на сградата остават непокътнати. Само тогава е възможно да се получи резултатът в крайна сметка.

Извършването  на ремонт на апартаменти до ключ, особено високата квалификация на работниците се изисква, елитното подобряване на дома предполага създаването на удобно оформление и използването на скъпи материали за довършителни работи.

Всякакви грешки могат да доведат до неоправдани разходи. В този случай довършителните материали ще бъдат повредени и желаният резултат няма да бъде постигнат. Премахването на последствията от подобен ремонт на апартаменти до ключ ще бъде много трудно и скъпо.

Причини за избор на фирма за ремонт и строителство в София

Цената на ремонт на апартаменти до ключ в София

Разглежда се въз основа на - размера на стаите, обема на работата, използваните материали, наличните фактори и характеристики. Също така квалификацията на работниците влияе върху цената на квадратен метър.

Имаме майстори с 15 години опит. Следователно разходите ви за апартамент ще бъдат минимални.

Основният ремонт се състои от следните етапи:

  1. Координация на проекта на помещенията, като се вземе предвид новото оформление, разположение на комуникациите на технологично оборудване;
  2. Демонтажни работи;
  3. Монтажни работи и грубо довършване;
  4. Довършителни работи и обзавеждане.

Още на първия етап се решават много проблеми, които могат да повлияят на цената на целия ремонт. Например в новопостроените къщи не се изисква демонтиране, но все още няма довършване в помещенията (разработчиците често не го извършват). В нежилищни помещения довършването не винаги се извършва като ненужно.

Всички съществуващи точки се обсъждат на етапа на одобрение на проекта. Този етап е основният, тъй като резултатът зависи от него. Тук е важно да се консултирате с опитни майстори, които ще посъветват компетентно и оптимално решение.

Демонтажът е също толкова важен, тъй като правилната подготовка на помещенията ще бъде основата за създаване на ново оформление. На този етап всичко се премахва от помещенията - мебели, стари комуникации, предишна декорация на стени, подове, тавани. Често се изискват промени в дизайна на преградите и носещите конструкции - разширяването на отворите на вратите и прозорците, тяхното прехвърляне. И тези работи изискват най-сериозния подход, тъй като всякакви грешни действия могат да причинят непоправими щети на самата сграда.

По време на монтажните работи се полага основата на бъдещото жилищно пространство. На този етап всички комуникации се полагат по план, монтаж на врати, прозорци, първоначална обработка на стени, тавани, изливане на пода.

Завършването и довършването на жилищното пространство е отговорно за инсталирането на водопроводно оборудване, скриване на елементите на комуникации с фалшиви стени и кутии, довършване на тавана и стените, полагане на подовата настилка, инсталиране на первази. По принцип на този етап стаята се привежда до желания външен вид.

Основният ремонт на апартамент в София има много голям обем работа. Опитите да спестите пари, като ги правите самостоятелно или като наемете различни работници, в крайна сметка ще доведат до ненужни финансови и времеви разходи, но все пак ще имат много отрицателно въздействие върху качеството. Такива проблеми няма да възникнат, ако се свържете с фирмата за ремонт и строителство в София.

Ние предлагаме качествени услуги - ремонт на апартаменти до ключ  в  София и региона.