Строителни услуги

Ремонт на апартаменти София

Оценете
(1 глас)

Ремонтът на апартаменти „до ключ“ в София с всякаква сложност се извършва от екип от частни майстори - от груби или козметични, до луксозни, създадени по уникален дизайнерски проект.

Цялостното обновяване на апартамент в нова сграда може да изглежда като сложен процес, но много проблеми с него могат да бъдат избегнати, ако поверите работата на нас. Нашите специалисти са висококвалифицирани и при ремонтиране на апартамент до ключ коригират всички недостатъци на предприемача, било то липсата на звукоизолация, хидроизолация, топлоизолация, комунални услуги, пукнатини и др. Ние извършваме всички ремонтни и довършителни работи в съответствие със строителните норми и стандарти. Бригадирът изпълнява ролята на технически надзор и контролира всички етапи на работа. По време на целия ремонт на клиента се предоставя подробен отчет за извършената работа.

Богат опит в довършването на апартамент до ключ и богата практика на пазара за ремонт и строителство гарантират високо качество на извършената работа, а установените контакти с доверени доставчици на строителни материали от водещи производители ни позволяват да предложим една от най -добрите цени в София на квадратен метър.

Професионалните майстори извършват ремонт на апартаменти „до ключ“: в старо и в ново строителство , както и в търговски помещения. Винаги на ваше разположение са сертифицирани: дизайнери , водопроводчици , електротехници , бояджии , мазачи , гипсокартонджии , производители на мебели със собствено производство и почистващи препарати .

Ремонтът на апартаменти в София и най -близките градове вСофийския регион се извършва от високоспециализирани майстори, които винаги ще се съобразят с вашите изисквания, ще ви консултират безплатно и след това точно и ефективно ще извършат работата, удовлетворявайки най -високите изисквания на клиента за кратко време, спазвайки договореностите, определени в сметката и в договора .

При поръчка на ремонт от нас получавате интегриран подход за решаване на проблеми с всякаква сложност, както и дългосрочна гаранция за цялата извършена работа. Гаранционният срок за ремонт зависи от качеството на закупените строителни материали. Също така тяхното качество влияе върху отстъпката, предвидена за ремонт на апартаменти. Колкото по -високо е качеството, толкова по -дълъг е гаранционният срок и отстъпката.

Сложният ремонт или козметичното довършване започва с подбора на довършителни материали . Тук не само цената е важна, но и качеството, тъй като скоростта на майсторската работа и естетиката на крайния резултат зависят от това. Можете да използвате нашите препоръки за избор на строителни материали и да ги закупите сами. Или се отървете от ненужните караници и поверете покупката на нас, след като получаваме допълнителна отстъпка, която ни се предоставя в магазините за строителни материали като редовни клиенти. Редовният мониторинг на разходите ни позволява да намерим най -изгодната оферта за нашите клиенти и да им помогнем да спестят от ремонти. Доставката на поръчката се извършва на следващия ден. Има услуга товарач за повдигане на материали до апартамента.