Строителни услуги

Ремонт на Апартаменти в Надежда 1,2,3,4 в София

Оценете
(1 глас)

Нашата компания предлага услуги за ремонт на апартаменти в ж.к.Надежда. Ние се занимаваме професионално с ремонт на апартаменти и вили. Сформиран е щат от отговорни и квалифицирани специалисти. Всеки наш бригадир изпълнява изключително специализирани задачи,

така че резултатът от работата на екипа винаги е на високо ниво.

КАКВИ ВИДОВЕ РЕМОНТИ ИЗВЪРШВАМЕ

Ако живеете в ж.к. Надежда и се нуждаете от ремонтни услуги, ние предлагаме квалифицирана помощ. Извършваме следните видове ремонти:

  • Козметичен. Ние не правим сложни промени в конструктивните елементи на жилищата. Извършваме подготовка на повърхността с последващо декоративно покритие. Работите включват изравняване на стени и тавани, полагане на балатум, лепене на тапети, поставяне на первази и други допълнителни работи.
  • Основен. Възстановяваме износени конструктивни части, сменяме комуникациите, извършваме преустройство. Извършваме груба и финална обработка на повърхности, сменяме врати и извършваме редица други работи, след което се пристъпва към декоративна обработка.
  • Дизайнер. Предлагаме на клиента няколко варианта за интериорен дизайн. Проектът може да включва преустройство или други видове работи, въз основа на техническото състояние на апартамента и желанията на клиента.

Ще извършим както цялостен ремонт на апартамент в ж.к. Надежда, така и частичен ремонт на баня, кухня, детска стая и всяка друга стая.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Независимо от избраните услуги, ние винаги извършваме работа с високо качество и в срок. Бригадирът контролира изпълнението на всяка задача и лично проверява равномерността на завършените повърхности, полагането на подовото покритие, инсталирането на комуникационни мрежи и всякакви други действия на занаятчиите. Ние не само следим всеки етап от ремонта, но и стриктно фиксираме изразходвания бюджет.

Преди да започнем работа, изготвяме оценка и обсъждаме всички точки с клиента. Ако закупуването на материали е поверено на нас, ние подкрепяме всички разходи с касови бележки и фактури от магазини за хардуер.

Нашите специалисти работят от няколко години и знаят от какво можете да спестите по време на ремонт и какво не трябва да правите. Можете спокойно да се доверите на нашето мнение относно избора на марка строителни и довършителни материали.

Как работим:

  1. Оставяте заявка за оферта.
  2. Правим измервания и обявяваме предварителната цена за ремонта .
  3. Изготвяме проект и предлагаме три варианта за оценка.
  4. След одобрение на проекта и оценката, внасяме оборудването и се захващаме за работа.
  5. Извършваме висококачествено почистване на помещенията и организираме извозване на строителни отпадъци.

Обадете се или оставете заявки на уебсайта, за да поръчате посещение на майстора в удобен за вас ден.