Строителни услуги

Ремонт на Апартаменти в ж.к. Люлин София

Оценете
(0 гласа)

Нашата фирма бързо и ефективно ще се справи с ремонт на стаи, бани, кухни и други помещения до ключ в ж.к. Люлин. Разполагаме с всичко необходимо за ремонти от всякаква сложност. Задачите се изпълняват само от квалифицирани бригадири на пълен работен ден. Ако е необходимо, ние

включваме проверени специалисти от трети страни. Всички бригади са оборудвани със съвременна техника и инструменти. Ето защо стотици клиенти от ж.к. Люлин са доволни от резултата от нашата работа.

КАКЪВ ВИД РЕМОНТ МОЖЕ ДА СЕ ПОРЪЧА ПРИ НАС

Апартаментите в новопостроени къщи, като правило, имат модерно оформление, удобно за разполагане на домакински уреди и мебели. Също така в новите апартаменти често има плоски повърхности и не е необходимо да се коригират. Ако клиентът не иска да направи преустройство в апартамента на новия жилищен фонд, обикновено може да се ограничи до козметичен ремонт.

Старите апартаменти в сградите на ж.к. Люлин често са в много лошо състояние. Ако през последните няколко години не е извършен основен ремонт в стария корпус, предстои сериозна работа. Основният ремонт включва подмяна на подовата настилка, къртене и възстановяване на прегради, подмяна на комуникации, изолация, шумоизолация и други работи. Ако е необходимо, ще възстановим балкона или лоджията, ще демонтираме килера и ще извършим преустройство.

Ако мечтаете за необичаен и уютен интериор, ние ще разработим индивидуален дизайнерски проект. При работа по скица, нашият дизайнер ще вземе предвид всички ваши желания, състав на семейството и начин на живот, за да намери правилното решение.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ РЕМОНТ ДО КЛЮЧ

Ако се интересувате от ремонт и интериорен дизайн в ж.к. Люлин, моля свържете се с наш мениджър. За да направите това, просто ни се обадете или ни пишете на уебсайта, за да се свържем възможно най-скоро. Ние ще обявим приблизителната цена за работа по Вашата поръчка и ще изпратим специалист до Вас.