Строителни услуги

Ремонт на баня до ключ

Оценете
(0 гласа)

За да направим живота ви комфортен и почти безгрижен, предлагаме услуга за ремонт на баня до ключ. Този подход за ремонт не притеснява, а, напротив, ви осигурява много свободно време, което можете да прекарате със семейството си или да правите полезни неща.

Първият етап от всяка работа е запознаване. Нашият специалист ще дойде при вас безплатно, ще огледа помещението, ще направи необходимите измервания, ще изслуша вашите желания и ще направи приблизително изчисление на стойността на работата. Това ще бъде ориентировъчно поради евентуална промяна в цените на строителните материали, която може да се случи независимо от нас, както и появата на желание да се използват по -качествени или евтини материали.

 

Алгоритъмът за последваща работа изглежда така:

 

  • Ние купуваме всички строителни материали, необходими за работа. Вие не участвате в този процес. В края ще прикачим всички разписки или фактури, които потвърждават цифрите в прогнозата.
  • В банята се монтира водопровод и при необходимост тръбната система се подменя или монтира.
  • Етапът на довършителните работи започва, когато плочките се поставят в стаята.
  • Монтират се душ кабина, мивки и други елементи, без които стаята няма да е логична.

Как да си направим баня до ключ в София?

Всички ремонти, включително довършителните работи, могат да бъдат разделени на няколко етапа, които е важно да се преминат последователно без излишно бързане, така че работата да се извърши с високо качество.

  1. Проверка и безплатна консултация. Тази среща е необходима за лично запознаване, подробен разговор и разбиране какво искате да видите в банята, когато работата е напълно завършена. Разказвате ни всичко подробно - и специалистите си тръгват, броят, рисуват и мислят как да подредят всичко това.
  2. Когато прогнозата е съгласувана и вие познавате лично хората, които ще извършват ремонта, отиваме да купуваме материали. Вашето присъствие тук не е необходимо, защото във всеки магазин, дори когато купувате един самонарезен винт, ние съхраняваме разписки или фактури. Ще ви ги дадем на края, когато ще обобщим резултатите от работата.
  3. Може да се наложи изравняване или замазка на пода. Нашите майстори ще се справят с тази задача. Тази точка се договаря отделно на подготвителния етап или в случай, когато кривината на покритието стане забележимо в началото на работата.
  4. Нашите майстори се въоръжават с довършителни материали, инструменти за тяхното приложение - и започват да трансформират вашата баня. След това плочките се полагат на пода и стените.
  5. Занаятчиите се вземат за водопровод: душ кабина, отопляеми парапети, пералня, кранове - всичко това е инсталирано и проверено за правилна работа.

Само след пълна проверка, когато всеки майстор е сигурен, че всичко работи перфектно, собствениците са поканени в апартамента. След подробна проверка на помещенията и подписване на всички документи, служителите изнасят боклука и можете да се насладите на трансформираната стая.