Строителни услуги

Ремонт на баня до ключ от АкваЕМ

Оценете
(1 глас)

Ние сме специализирани в ремонт на баня до ключ, като компания, като майстори в продължение на повече от 15 години. За нас не е важно количеството на извършената работа, а тяхното качество и по препоръка АкваЕМ е една от малкото компании, които поддържат оптималната

процедура за извършване на работа , не увеличават цените за ремонт , работят според фиксирана прогноза и предоставят 5-годишна гаранция. Ние помагаме с избора и доставката на довършителни материали, предлагаме безплатен дизайнерски проект. Извършваме цялата работа възможно най-бързо. Можете да оцените качеството на извършения ремонт в раздела със снимки на произведения.

Съдържание:

 

Безплатен дизайн на баня с професионален дизайнер + гарантирана 10% отстъпка за всяка плочка.

Обадете ни се и се регистрирайте ↓ по-долу . Промоцията е валидна за всички посетители на нашия сайт.

Обичаме работата си и подхождаме отговорно към изпълнението на задълженията си. Извършваме работа с най-високо качество, независимо дали е евтин козметичен ремонт или скъп първокласен ремонт .

 

Работна поръчка

За да оптимизираме работния процес, разработихме работна процедура, която ви позволява значително да намалите времето за ремонт на баня, като същевременно не нарушавате технологичните характеристики на строителните смеси, като мазилка или саморазливен под. Тоалетна и вода ще бъдат на разположение на всеки етап. Ще бъдат положени всички усилия за премахване на неудобството от прах и мръсотия.

Демонтажни работи

В много отношения качеството на по-нататъшната подготвителна работа зависи от това колко внимателно се извършва демонтирането в банята. Важно е да не напускате места, където старото покритие може да започне да се лющи, гъбичките да се разпространяват или влагата да се натрупва с течение на времето. Всички строителни отпадъци се опаковат в торби и се изнасят.

 

Изчисляване, поръчване и доставка на материали

Точното количество и списък на грубите материали за ремонт на баня се изчислява след демонтажните работи. Поръчката и доставката на материали се извършва чрез нас. Цената на грубите материали ще ви бъде обявена преди поръчката за доставка. Можете също така да направите собствена покупка на материали съгласно предоставения списък, на всяко удобно за вас място.

Изравняване на стени и подове

Изравняваме стените в банята, използвайки варова мазилка, а за изравняване на пода използваме саморазливна или груба замазка. Много хора имат въпрос: Защо да подравняваме стените, ако те вече са равномерни? Основният критерий за изравняване на стените е идеалната равнина и вертикала. Пренебрегвайки подравняването на стените в началния етап на ремонта, съществува риск от получаване на цял набор от проблеми на етапа на облицовка и монтаж на водопроводни инсталации. А да се преработи нещо „по-късно“ е много по-трудно ...

 

Монтаж на ВиК инсталация

За монтажа на ВиК използваме тръби " Стабилизиран Полипропилен ". За цялото време на работа с тези тръби, а това е повече от 20 години, не възникна нито един проблем. Препоръчваме ги с увереност. Ако обаче бюджетът не позволява, тогава алтернатива могат да се превърнат обикновенните полипропиленовите тръби за студена и топла вода. Ние също даваме гаранция за тях.

Монтаж на електрически инсталации

Банята е влажна стая, а човек, особено мокър, е отличен проводник. Оставяме старата електрическа инсталация само ако сме уверени в нейната безопасност. Ако има дори и най-малкото съмнение, ние го променяме напълно в съответствие със стандартите за влажни зони. Извършваме също изравняване на електрическия потенциал на всички отворени метални и неелектрически проводими части. Вашата безопасност е нашето спокойствие.

 

Полагане на плочки по пода и стените

Преди полагане на плочките, непременно прилагаме полимерна хидроизолация на стените и пода. Тя предпазва повърхностите от проникване на влага и като следствие от образуването на гъбички, мухал. Плочките в банята се полагат с гребен 6-8 мм, което осигурява равномерно нанасяне на лепилото по цялата повърхност на плочката. Кръстовете се избират в зависимост от качеството на плочката. За пода, като правило, 2-2,5 мм, за стените 1-1,5 мм.

Монтаж на окачени тавани

В продължение на много години опънати тавани остават най-широко разпространени и практични. Можем да предложим и многостепенни, дървени и стъклени тавани с осветление. Но ние все още сме склонни към опънатите тавани, като се има предвид тяхното наистина добро качество, ниска цена и лесна инсталация.

 

Монтаж на водопроводно оборудване

Монтажът и свързването на водопроводното оборудване се извършва в съответствие с тези инструкции и стандарти за монтаж, като се вземат предвид вашите лични желания и предпочитания, договорени на етапа на подготвителната работа. Гаранцията се предоставя само за монтажни работи.

Монтаж на врата

Имаме отделен майстор, който се специализира само в тази работа повече от 10 години в монтажа на врати. И оставя за монтаж на врати на посочената дата.

 

Почистване и доставка на завършена работа

Вероятно сте виждали реклами в интернет, където те предлагат да се направи ремонт на баня до ключ за 3 дни. Може би сме лоши майстори и все още трябва да се учим, но цялата горепосочена работа ни отнема средно от две до три седмици.

Винаги сме готови да отговорим на вашите въпроси. Обадете се или ни пишете.