Строителни услуги

Ремонт на двустаен апартамент до ключ в София

Оценете
(0 гласа)

Двустаен апартамент е най-добрият вариант за повечето купувачи. В него има достатъчно място, но в същото време ще струва значително по-малко от голям тристаен апартамент. Двустаен апартамент е идеален за младо семейство или двойка без деца.

 Само купуването на апартамент обаче не е достатъчно за комфортен живот. Необходимо е да се създаде висококачествен и естетичен интериор, който не само ще бъде приятен за окото, но и ще има широка функционалност.

Съдържание:

Пет причини за безупречен ремонт

Не е лесна задача да създадете интериор сами, затова е препоръчително да потърсите професионална помощ. От наша страна, нашата компания е готова да предложи своите услуги по създаване на уникален интериор на клиенти с голямо разнообразие от желания и възможности. Защо да изберете нашата фирма - в тази статия. След като сте сключили споразумение с фирмата АкваЕМ за ремонт на двустаен апартамент до ключ в София в нова сграда или панелна къща, не е нужно да се притеснявате за резултата: апартаментът ще бъде удобен, с хармоничен - захващащ дизайн и безопасен. Постигаме този резултат благодарение на следното:

  • Внимателен подбор на материали. Ние използваме висококачествени продукти и доставяме всичко необходимо на място. Всички материали са сертифицирани в съответствие със законодателството на Р. България и са екологични.
  • Точно придържане към технологията. Строително-монтажните и довършителните работи се извършват в съответствие с наредбите и препоръките на производителите на материали. В същото време се въвеждат най-новите разработки в монтажа на инженерни мрежи, хидроизолация и шумоизолация на помещения.
  • Използването на високотехнологично оборудване и инструменти. Техническото оборудване на нашата компания ни позволява да извършваме широк спектър от работи по ремонта на двустайни апартаменти, а майсторите майсторски владеят всички устройства.
  • Спазване на определените срокове. Оптималната организация на работата дава възможност за бързо реагиране на заявките на клиентите, а използването на съвременни технологии и механизация на работата допринася за значително спестяване на време. Сроковете за изпълнение съвпадат с графика, който се съгласува с клиента при съставяне на договора.

Основните етапи на ремонт

Ремонтът на двустаен апартамент е доста сложно начинание, което се извършва на няколко етапа. Разбира се, като се свържете с нашата компания, ще си спестите много притеснения, но все пак си струва да се запознаете с основните етапи на работа, за да разберете какво точно ще бъде включено в платената сума. Това ще бъде обсъдено в този раздел.

Разработване на дизайнерски проект.Когато клиент се обърне към нас за помощ, той преди всичко получава съвет от дизайнера, който ще работи по проекта. Целта на този разговор е да разберем всички желания на клиента, както и какви средства е готов да дари. В случай на ремонт на двустаен апартамент е важно предварително да се обсъди предназначението на помещенията: ще бъде ли само спалня и хол, или е необходимо да се оборудва детска стая? Тогава дизайнерът лично посещава апартамента, за да види всичко със собствените си очи. При изработването на дизайнерски проект специалистът се консултира и с клиента при необходимост. Когато всички планове, чертежи, скици, чертежи и триизмерни модели са готови и материалите са закупени, работата започва директно на място. В същото време дизайнерът, отговорен за проекта, непрекъснато извършва строг архитектурен надзор, което свежда до минимум вероятността от грешка.

 

Подготвителен етап . Старото покритие се демонтира, строителните отпадъци се отстраняват. Ако е необходимо, се работи за преустройство на апартамента, тъй като максималната функционалност трябва да бъде изцедена. В този случай всички промени в оформлението незабавно се съгласуват със съответните органи. На този етап част от комуникациите, например електрическото окабеляване, също се подменят или полагат от нулата.

Етап на грубо довършване . Основната част от работата се извършва тук - тавани, стени и подове се изравняват, други дефекти се елиминират. Ако този етап на работа е извършен лошо, тогава това определено ще се почувства на етапа на вече завършване.

Фина обработка . Когато грубото покритие е завършено и всички комуникации са положени, можете да продължите директно към окончателното покритие, което ще създаде уникален интериор при ремонт на двустаен апартамент. На този етап се полага подовата настилка, независимо дали е паркет или ламинат, залепват се тапети или се монтират стенни панели, монтират се осветление и различни декоративни елементи. Именно на този етап от работата дизайнерът трябва да прояви цялата си креативност.

Клиентът може да контролира процеса на ремонт на своя двустаен апартамент в нова сграда в София на всеки етап и за да се увери в нашата компетентност и високо качество на работа, е достатъчно да прочетете отзивите на клиентите. Ние ценим нашата репутация и изпълняваме всички задължения, поети при сключването на договора.

Каква е цената на ремонта

Всеки иска да е сигурен, че трудно спечелените им спестявания няма да бъдат похарчени напразно. Ето защо направихме ценообразуването възможно най-прозрачно.

Цената на целия проект се изчислява въз основа на площта на апартамента. Цената на квадратен метър е фиксирана. Тоест, за да изчислите разходите за ремонт на двустаен апартамент до ключ, просто трябва да умножите площта на вашия апартамент по фиксирана цена на квадратен метър. Цената на проекта може да бъде повлияна и от необходимостта от извършване на всяка особено сложна работа. Всичко това се обсъжда на етапа на работа по дизайнерски проект. Значителни икономии могат да бъдат постигнати за сметка на материалите. Работим с много доставчици, така че можем да предоставим както прости бюджетни материали, така и луксозни материали. Това може да окаже значително влияние върху крайната цена за ремонт на двустаен апартамент в София. Клиентът също така има пълното право да закупи самостоятелно всички материали, необходими за ремонта. 

Достойно качество на достъпна цена

Възможно ли е да се направи висококачествен ремонт на двустаен апартамент в София при ниски финансови разходи? Да, ако се свържете с фирмата Ремонтно студио. Ние ще намерим оптималното решение, като вземем предвид вашите желания и ще реализираме всяка фантазия в областта на дизайна.

Как да направите поръчка?

Обадете се на телефона за връзка или оставете заявка на сайта. Нашите служители бързо ще отговорят на вашето искане, а техническите специалисти ще ви консултират по въпроси, които представляват интерес.

Характеристики на ремонта в нова сграда в София

Решихте, че вашият двустаен апартамент се нуждае от ремонт и ще започнете да реализирате желанията си? Обърнете внимание на следните въпроси, които могат да възникнат по време на изпълнението или в края на работата:

  • Получаване на одобрения и разрешения. Често по време на ремонта на апартамент собствениците на жилища искат да направят преустройство, за да подобрят комфорта и функционалността на помещенията. Всички промени трябва да бъдат координирани и за тях да бъдат съставени съответните документи, в противен случай апартаментът не може да бъде продаден в бъдеще.
  • Нарушаване на реда. СМР с повишено ниво на шум могат да се извършват от 8.00 до 14.00 часа и от 16.00 до 19.00 часа от понеделник до събота включително. Не се допуска шум в неделя и официални празници. За нарушение на закона е предвидена глоба.
  • Конфликти със съседи. Ремонтът на двустаен апартамент до ключ ще отнеме определен период от време. За да избегнете конфликтни ситуации със съседи, трябва да ги информирате предварително, като използвате съобщения на входната врата или по други начини.

След приключване на ремонта в нова сграда от нашата компания, вие ще получите обновена къща, която ще въплъти всички ваши мечти за идеален и хармоничен интериор. Как го поддържаш така? Застраховката за отговорност няма да спаси съседите от наводнения, но ще ви позволи да получите финансова помощ за отстраняване на причинените щети.