Строителни услуги

Ремонтът на всяка функционална стая има своите специфики. Това, което е от значение за някои институции, може да не бъде включено в условията на други обекти. Нашата компания взема предвид всички нюанси на обновяването на хотелски комплекси. Имаме богат опит в областта на основния

и козметичния  ремонт на хотели. Гарантираме високо качество на довършителни и комуникационни възли. Благодарение на опита в тази област, нашата компания има много положителни отзиви за обновяването на хотели в София и Софийска област.

ХАРАКТЕРИСТИКИ за РЕМОНТ НА ХОТЕЛИ

Естетическите качества на стаите и други помещения, функционалността и безопасността са важни изисквания за всеки хотелски комплекс. В резултат на качествено обновяване статутът на хотела се повишава, броят на гостите расте и съответно се увеличава рентабилността на бизнеса.

В условията на съвременния пазар често е по-изгодно да се преустрои и обнови сграда, отколкото да се построи нов комплекс. Нашата компания ще изпълни задача от всякаква сложност. Ще разработим дизайнерски проект и компетентно ще адаптираме съществуващите помещения към нуждите на хотела. Спецификите на ремонта на хотелския комплекс:

  • Компетентен подход към подреждането на високоспециализирани помещения. Необходимо е правилно да се изчислят и свържат комуникациите за зони за отдих, СПА, басейни, помощни помещения.
  • Избор от материали, които са безопасни, естетически приятни и практични, за да издържат на многократно почистване и мокро почистване. Към материалите за стаи, общи и помощни помещения се налагат различни изисквания.
  • Създаване на добра звукоизолация. Висококачествената изолация на стени и подове ще сведе до минимум звуците от разговори и телевизия от съседните стаи.

ВИДОВЕ ОБНОВЯВАНЕ НА ХОТЕЛИ

Като се има предвид особеността на функционирането на хотелите, основният ремонт на помещенията се извършва приблизително веднъж на всеки 10 години. В същото време извършват цялостна подмяна на декоративни облицовъчни материали, ВиК, отоплителни уреди, ел. окабеляване, осветление и други системи. Също така, основния ремонт може да включва преустройство с цел промяна на интериора и неговата функционалност.

По правило ремонт на хотел се изисква веднъж на 2-3 години. Позволява ви да поддържате естетическия външен вид на помещенията и да предотвратите възможни повреди на инженерните комуникации. Реконструкцията може да се извършва избирателно, когато работите се извършват само в определени зони.

За да разберете цената на предстоящата работа, е необходимо да проверите помещенията. Нашите специалисти ще направят измервания, ще проучат внимателно състоянието на обекта. Получената информация ще бъде използвана за изготвяне на предварителни изчисления и за изготвяне на прогноза. Едва след съгласуване на прогнозната цена на работата, ние ще сключим договор и незабавно ще започнем да ремонтираме хотела.