Строителни услуги

Ремонт на офиси в София

Оценете
(0 гласа)

Офисът е лицето на организацията, така че трябва да се обърне специално внимание. Всеки служител трябва да може да изпълнява ежедневните задачи лесно и удобно. На посетителите също трябва да се осигури комфорт и за това ремонта на офис помещения може да изисква преустройство,

създаване на прегради и подмяна на инженерни мрежи.

Фирма АкваЕМ извършва цялостен ремонт на офиси. Това означава, че нашите специалисти ще се погрижат за цялата работа. Веднага след като договорът бъде подписан, майсторите ще започнат закупуване на материали и доставка на оборудване. Поемаме допълнителни неприятности – договаряме се с изпълнители за монтаж на стъклопакети, фирма за почистване и др.

Имаме богат опит и професионално подхождаме към ремонт на офиси от всякаква сложност. Нашите специалисти ще ремонтират всякакви помещения, както в нова сграда, така и в стара сграда. Ние не само ще се справим с грубите и довършителните работи, но и ще предложим най-добрата опция за оформление според нуждите на Вашата фирма.

ЗАЩО Е ИЗГОДНО ДА ПОРЪЧАТЕ РЕМОНТ НА ОФИС ОТ НАС?

Всяка фирма, която се нуждае от ремонтни услуги, се интересува от бързо и качествено решение на проблема. За да не се забави откриването на нов клон и да не се занимавате с работа в ущърб на бизнеса, е необходимо да се справите с довършването на помещенията възможно най-скоро. В същото време е важно скоростта да не влияе на качеството на услугата. Свързвайки се с нас за ремонт на офис в София, Вие ще получите следните предимства:

  1. Ще се справим с козметичен или основен ремонт в най-кратки срокове. Всички наши екипи са добре подготвени и при необходимост ще привлечем нови специалисти.
  2. Даваме гаранция за всички работи за срок от 60 месеца. Определено ще посочим условията на гаранционните задължения в договора.
  3. Ще контролираме работата на всеки етап от ремонта. Нашият бригадир ще провери готовността и качеството на всички задачи, равномерността на повърхностите, изправността на инженерните връзки и др.
  4. Ще купуваме добри материали. Ние ще Ви предложим или закупим самите материали, в чието качество сме се убедили от дългогодишен опит.
  5. Ще разработим практичен интериорен дизайн. Нашият дизайнер ще предложи най-добрия вариант за преустройство, като зонира пространството по такъв начин, че всички служители да се чувстват комфортно.

За да поръчате посещение на специалист за измервания, просто ни се обадете или оставете заявка на сайта. Ще обявим предварителната цена на ремонта, а точната цена ще стане известна след оглед и измерване на помещението.