ВиК Услуги

ВиК услуги

Спешни ВиК услуги в София. Водопроводчик в София

Ние предоставяме услуги бързо и ефективно, както и гарантираме изгодни цени - ниска цена, достъпна за всички жители на град София и Софииска област.

ВиК услугите у дома периодично се изискват от всички, но намирането на добър майстор с помощта на реклами от Интернет не е лесно. С помощта на нашия уебсайт можете да поръчате изпълнението на водопроводни работи с всякаква сложност възможно най-скоро.

Обаждането на водопроводчик, който е 100% учтив, спретнат, опитен професионалист, никога не е било толкова лесно. Извършваме демонтаж, монтаж, подмяна, както и висококачествен ремонт на бюджетно и луксозно оборудване в съответствие с установените правила на достъпни цени.

Спешни ВиК услуги с оглед до 60 мин. в цяла София и региона

Можете да се обадите на водопроводчик от нашата услуга навсякъде в столицата, както и в областа, включително най-отдалечените региони. Служителите в сервиза работят дистанционно. Това ви позволява да изберете майстор, който живее наблизо, което ще осигури изключително бързо завършване на работата.

Ние не се плашим от сложни поръчки. Работим в панелки, всякъкви видове по сложност къщи, новопостроени апартаменти и офиси. Дървени, тухлени, бетонни стени, от газобетонни блокове или SIP панели не са проблем за нашите монтажници.

Ние извършваме не само малки домакински услуги, но също така предоставяме ВиК услуги в София до ключ. Екип от професионални водопроводчици бързо ще отиде на обекта и ще инсталира цялото необходимо ВиК оборудване възможно най-бързо.

Водопроводчик, ще демонтира, инсталира или замени вана, тоалетна чиния, смесител, ВиК инсталация, душ кабина, хигиенен душ, мивка, филтри за пречистване на вода или друго оборудване.

ВиК услуги в София и областа

Компанията АкваЕМ е специализирана в предоставянето на водопроводни услуги на жители на всички квартали на столицата и прилежащия регион на София. С дългогодишен опит в обслужването на клиенти, ние извършваме широка гама от различни работи: от проверка на водомери до инсталиране на водно подово отопление.

Обръщайки се към майсторите на компанията АкваЕМ, можете да бъдете сигурни: инсталирането, подмяната, ремонта или поддръжката на санитарните системи на вашия дом ще бъдат извършени възможно най-бързо. В същото време ще ви бъдат спестени всички неудобства, ненужни загуби на време и финансови ресурси. 

Качеството на АкваЕМ гарантирано

 

В нашата компания можете да се обадите на водопроводчик в София  - ние предлагаме на нашите клиенти достъпни цени за всички видове услуги.

Поддържайки конкурентни цени, ние обръщаме специално внимание на качеството на извършената работа, което се осигурява от:

персонал от опитни майстори с необходимото ниво на професионална подготовка и квалификация;

стриктно спазване на действащите технически норми и правила за работа.

Висококачественото предоставяне на водопроводни услуги в София се улеснява от използването на съвременни инструменти и материали в работата. В работата си майсторите от АкваЕМ използват съвременни консумативи и компоненти, закупени от доверени доставчици.

При избора на материали ние вземаме предвид желанията на клиентите и характеристиките на оборудването. Този подход ни позволява да предоставим гаранция за всички видове работа, които предоставяме.

Как да се обадя на водопроводчик в София?

Нуждата от услуги на квалифициран майстор може да възникне в редица случаи, включително спешни.

Причината за покана на специалист може да бъде:

повреда на един или друг вид водопроводно оборудване или неговите ключови елементи;

необходимостта от подмяна на остаряла тоалетна, смесител, душ или друго оборудване с нов модел;

необходимостта от инсталиране на отоплителни радиатори, щрангове и водопроводи в селска къща или апартамент;

желанието за инсталиране на водно подово отопление в жилището и др.

За да се обадите на водопроводчик, свържете се с мениджъра на нашата компания чрез специален формуляр на сайта. Опитен служител незабавно ще ви се обади, за да изясни подробностите за поръчката и да се споразумее за времето на пристигане на специалиста. Специалист по ВиК услугите ще пристигне точно в определеното време и ще извърши всички необходими работи до ключ с предварително сключване на договора.

Моля, обърнете внимание: когато се обаждате на водопроводчик, можете да разчитате на фиксирани разходи за работа и възможността да получавате отстъпки, които предоставяме на редовни клиенти.

Ремонт на водоснабдителни мрежи: преглед на честите повреди

Прекъсването на водоснабдяването в къщата е един от основните проблеми, с които всеки собственик може да се сблъска. Прекъсванията, свързани с водоснабдяването, трябва да

Прочети още...

Фирма  "АкваЕМ" предоставя услуги за демонтаж, подмяна и монтаж на ВиК оборудване. Ние предлагаме на нашите клиенти достъпни цени за ВиК работи от всякакъв тип, без скрити тарифи и допълнителни такси.

Прочети още...

Навременната подмяна на щранговете за водоснабдяване е верен спътник на комфорта

Подмяната на водопроводните щрангове е проблем, който така или иначе възниква с времето. Всеки собственик на апартамент в многоетажна сграда е изправен пред него.

Прочети още...

Аварийната водопроводна служба в София от компанията АкваЕМ. Имате ли аварийна ситуация с водоснабдяване, отопление, канализация, водопроводни инсталации? Обадете ни се, за бързо отстраняване на проблема.

Прочети още...

Висококачествен монтаж, поддръжка, ремонт на водопроводни инсталации може да ви бъде предоставен от опитен майстор, който знае всички тънкости на водоснабдителната и канализационната мрежа. След закупуване на санитарно оборудване, всеки купувач винаги се

Прочети още...

Аварийни ВиК услуги в София и региона

Когато всички комуникации в къщата работят като по часовник, ние приемаме това за даденост и усещаме комфорта на живот в апартамент или къща. Но щом се образува  теч,

Прочети още...
Адрес

гр. София; Надежда-1;

За контакти

Тел: 0897-403-510
Тел: 0896-221-099

Email: office@aquaem.com
Работно време

Понеделник - Петък: 8.00- 17.00
Събота - Неделя: 10.00 - 17.00