ВиК Услуги

Когато купувате водопроводни продукти, трябва да имате предвид значението на следващия етап - монтаж.

За да се осигури гладкото функциониране на водопровода, е необходимо да се извърши висококачествена инсталация на водопроводно оборудване.

Неграмотното сглобяване и отклоненията от препоръките на специалистите могат да доведат до неправилна работа и в бъдеще до отказ на качествен продукт.

Добре известна марка, безупречно качество и значителни разходи по никакъв начин няма да помогнат при неправилна инсталация.

Ето защо ви съветваме да се свържете със специализиран сервизен център "АкваЕМ" и ​​да използвате услугите на квалифицирани специалисти. Нашият сервизен център има уникално обслужване на клиентите.

Договорите, сключени с повечето водещи производители на санитарен фаянс, осигуряват доставката на резервни части и препоръчани консумативи. Нашите клиенти винаги получават професионални съвети, като се свържат със сервизния център, можете също да поръчате специализирано посещение на мястото за монтаж на закупеното ВиК оборудване.

ВиК инсталацията изисква определена квалификация на изпълнителя, наличието на специални инструменти за монтаж и диагностично оборудване. Техният експлоатационен живот зависи от качеството на монтажа на водопроводни инсталации, особено за скъпо водопроводно оборудване.

Опитните монтажници на нашия специализиран сервизен център ще извършат инсталирането и монтажа на закупеното от вас ВиК оборудване.

След приключване на инсталацията, по ваше желание, специалисти ще дойдат при вас, за да проверят правилната връзка и монтаж и да издадат гаранционно обслужване.

 

КОНСУЛТАЦИИ

По ваше желание техник-консултант от нашия сервизен център пътува до посочения адрес и съставя план за поставяне на водопровод, извършва маркиране на входа / изхода на вода, електротехници, канализационни изходи за конкретни продукти, които сте избрали.

РЕМОНТИ

Нашите сервизни специалисти ремонтират електрически елементи, ключове, регулатори, електроника и други компоненти.

Също така ремонтираме акрилни повърхности: изглаждаме драскотини, премахваме по-дълбоки повреди, включително дупки.

 

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ

За да удължат експлоатационния живот и да се съобразят с препоръките на производителя за експлоатация на водопроводни изделия, специалистите в сервизния център извършват превантивна поддръжка на оборудването.

СПИСЪК НА ИЗВЪРШЕНИТЕ ПРЕВЕНТИВНИ РАБОТИ:

 • - почистваме дренажните и водоприемните системи;
 • - почистваме котления камък на парогенераторите;
 • - почистваме различни повърхности от варовик: хром, акрил, стъкло, фаянс, порцелан;
 • - актуализираме силикона и възстановяваме херметичността на продукта;
 • - дезинфекцираме оборудването.

Насочете вниманието си!

До 10% отстъпка при поръчка на инсталационни и монтажни услуги се предоставя за продукти, закупени от нашите доставчици.

ГАРАНЦИОННИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Нашият специализиран сервизен център гарантира висококачествени монтажни работи при инсталиране на хидромасажно оборудване.

Гаранцията е валидна само ако оборудването се използва по предназначение, при стриктно спазване на правилата за експлоатация.

И също така при условие, че инструкциите, дадени със схемите за предварително инсталиране в придружаващата документация на оборудването, се спазват правилно.

 

 

ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА УСЛУГИТЕ ЗА ПОРЪЧКА

 1. Когато подавате заявление по телефонен разговор с управителя на сервизния център, опишете подробно мястото на монтажа на оборудването, посочете избраната марка оборудване и изразете вашите желания.
 2. Регистрация на заявлението. След това работниците в сервизния център извършват предварително изчисляване на сложността на инсталирането на водопроводното оборудване в помещението, което сте описали.
 3. С лесна инсталация и за да спестите парите си, можете сами да подготвите мястото за инсталиране. Подробна техническа карта на пиновете и разположението на оборудването ви се изпраща по електронен път. Изясняване на определени точки и консултации на специалист по отношение на техническата карта се извършват по телефона.
 4. В случай на нестандартна (по-сложна) инсталация, предлагаме да организираме посещението на нашите специалисти, за да подготвим инсталирането на оборудването. Това е необходимо, за да се изпълнят условията за правилна употреба.
 5. Инсталиране на оборудване. Специален формуляр за поръчка за инсталиране отчита всички подробности за инсталацията и съставя оценка на разходите.
 6. След приключване на инсталационната работа системата се проверява за работоспособност и се подписва Акт за приемане за монтажни работи и въвеждане в експлоатация. Ще ви бъде издадена гаранционна карта и вашето копие от споразумението за гаранционно обслужване.