ВиК Услуги

Всеки може да се сблъска с такъв проблем като течове от водопроводно оборудване. За да не наводнят по невнимание съседите и да не превърнат банята в местообитание на гъбичките, професионалистите трябва да отстранят теча.

 

Съдържание:

Ремонт на течове - като една от най -търсените ВиК услуги

 

В съвременния живот водопроводното оборудване играе огромна роля, така че правилната му работа на практика е гаранция за комфорт и добро настроение. Веднага след като тоалетното казанче или кранчето на кухненската мивка се счупят, положителното отношение веднага изчезва някъде. Ето защо е изключително важно да поддържате всички водопроводни инсталации в добро състояние и да елиминирате дори на пръв поглед незначителни повреди веднага щом се появят. 

 

Водопроводните течове са най -често срещаният проблем

 

Рядко всеки ремонт на баня или тоалетна е завършен без инсталиране на водопроводни инсталации. Няма значение дали се подменя старото износено оборудване или инсталира ново. Във всеки случай такава работа изисква професионален подход, отговорност, специална скрупульозност и внимание. Никой не може да се справи с тази задача по-добре от професионалист от специализирана компания като АкваЕМ.

За съжаление, не всеки разбира това, което в крайна сметка води до катастрофални последици. Най-често срещаната „изненада“, която се представя от самостоятелно сглобяване или ремонт на водопровод, е теч. Подобна неизправност е присъща на душ кабини, вани, умивалници, смесители, тоалетни и други водопроводни инсталации, без които е изключително трудно в ежедневието.

Ето защо е важно монтажът и ремонтът на всички горепосочени водопроводни инсталации да се извърши правилно и разумно. Течовете не винаги се дължат на неправилна инсталация. Такъв проблем често се появява след определен период поради износване на определени материали, механизми или компоненти.

 

Какви са последиците от изтичане на водопровод?

 

Няма значение дали кран или душ кабина тече, не трябва да има теч, дори и най -малката, тъй като това може да доведе до:

  • Повишаване на влажността в помещението, което е придружено от появата на неприятна миризма на влага, растежа на гъбички и мухъл, те също представляват опасност за човешкото здраве;
  • Появата на трудно отстраними петна от ръжда, които могат да развалят външния вид на всякакви водопроводни инсталации;
  • Импулс, с всички произтичащи от това последици, като неизправност на водопровода и наводняване на техните собствени и съседни апартаменти.

Професионалните водопроводчици трябва да се занимават с отстраняване на течове, което ще ви спести нерви и време. Често такива ремонти включват спиране на водата в щранга, което ще донесе неудобства на съседите. В тази връзка ремонтните работи трябва да се извършват възможно най -бързо и е много трудно да го направите сами.

Специалистите на компанията АкваЕМ ще отстранят теча бързо и без най-малък недостатък, тъй като нашите майстори знаят начините на такава работа. Само качествено ремонтираният водопровод ще обслужва собствениците си дълго и правилно, без да поднася неприятни изненади в най -неподходящия момент.