ВиК Услуги

Аварийни ВиК услуги в София и региона

Когато всички комуникации в къщата работят като по часовник, ние приемаме това за даденост и усещаме комфорта на живот в апартамент или къща. Но щом се образува  теч,

картината се променя - има опасност от наводнение, повреда на подови и стенни покрития и т.н. Спешното обаждане до водопроводчик в София в такива случаи е единственото правилно решение.

Защо се получават повреди

По различни причини може да е необходимо спешно обаждане до водопроводчик в София:

Лошото качество на водата се отразява на вътрешната повърхност на стените на тръбите и оборудването, което довежда до тяхното влошаване;

По различни причини имаше скок в налягането на водата в системата;

Неправилно използване на ВиК оборудване, неправилно свързване на машини към водоснабдяване и канализация (миене, миялни машини).

Появата на такива проблеми може да навреди на здравето и безопасността на оборудването, декорацията, определено ниво на комфорт. Такива ситуации трябва да се разгледат спешно и незабавно. Водопроводът е като здравето: навременната диагностика и професионалната намеса увеличават шансовете за пълно „възстановяване“ на тръбопровода и оборудването. Обадете се спешно на майстор за ВиК услуги!

Предпочитате водопроводчик или ще го поправите сами

В случай на непредвидени ситуации (повреди, запушвания и други неизправности), някои хора предпочитат да се справят сами с проблема. До какво води това:

Проблема се влошава;

Проблемът може да бъде отстранен, но само временно;

Повторен пробив на тръбата е изпълнен с това за наводняване на съседите отдолу;

Скъпото оборудване най-накрая се разваля при неправилно боравене.

Тези трудности възникват за непрофесионалисти, които не разполагат с всички подходящи инструменти у дома.

Заключение: в случай на повреди, течове, запушвания, както и за инсталиране на ново оборудване, трябва да поканите квалифициран специалист.

Как да се свържете с нас? 

Ние работим денонощно. Оставете заявка в сайта и или се обадете по телефона! Нашите експерти ще ви посъветват по всички въпроси и ще изпратят майстор или екип за отстраняване на спешен или ежедневен проблем.

Екип от водопроводчици с бърза реакция извършва работа по инсталирането и поддръжката на комуникационни системи с всякаква сложност.