ВиК Услуги

Нашата компания АкваЕМ предлага да се обадите за ВиК услуги, в жилищни и търговски помещения. Списъкът с нашите услуги включва монтаж на водопроводно оборудване и комуникации, както и отстраняване на течове във водоснабдителни или канализационни системи.

ВиК услугите в София се извършват от сертифицирани майстори на добри цени. Цялата работа се извършва навреме - от 15 минути при отстраняване на прости повреди до няколко часа при инсталиране и свързване на сложно оборудване. Фирмата предоставя гаранция за извършените операции до 3 години.
Спешното обаждане до водопроводчик у дома е единственото оправдано решение в случай на инциденти. Водопроводчик или екип от специалисти бързо ще пристигнат на адреса, първо ще отстранят теча и след това ще диагностицират и отстранят причините за повредата.

Ако няма инцидент и собственикът на къщата или апартамента трябва да извърши водопроводни работи, тогава посещението на екипа може да бъде насрочено в удобно време.

Водопроводчиците на нашата фирма са поверени

Монтаж и свързване на ВиК оборудване - мивки, шкафове, тоалетни, вани, душ кабини;
Полагане на водопроводи (студено водоснабдяване), канализация в апартаменти;
Поддръжка на водоснабдителни системи, както и водоотвеждане - почистване на тръби, премахване на запушвания на канализацията;
Монтаж на отоплителни системи - полагане на тръбопроводи, свързване на радиатори, инсталиране на котли или друго отоплително оборудване.
Може да ни бъде възложено и проектирането на инженерни системи и тяхното инсталиране до ключ - както в нови сгради, така и по време на реконструкция на експлоатирани преди това обекти.

ВиК услуги в София, Перник, Обеля

Етапи на работа
Обаждането на водопроводчик по домовете може да включва различни видове работа. Във всеки случай, след пристигане в съоръжението, бригадирите инспектират помещенията и оборудването и ако става въпрос за ремонт, откриват източника на теча и локализират произшествието. Извършва се диагностика - понякога причините за инцидента не са напълно очевидни, поради което за висококачествени ремонти водопроводчиците трябва внимателно да проучат всички инженерни системи в стаята.
Нашите предимства
Всеки, който се нуждае от ВиК услуги в София или региона, може да се обади на домашен Водопроводчик, като ни се обади. Нашата компания:

Работим само с професионалисти - гарантирано ще дойде при вас квалифициран водопроводчик, който ще разполага с всичко необходимо за ремонт или монтаж.
Осигурява отстъпки - включително за привилегировани категории граждани.
Когато се обаждаме на водопроводчик в София, ние сключваме споразумение, което подробно описва всички водопроводни операции, както и гаранционни задължения и гаранционни срокове.

Ние работим във всички квартали на София, Перник, Банкя