ВиК Услуги

Инженерно-техническите комуникации са незаменим атрибут на жилищна сграда в града или частна вила на село. Те периодично отказват и изискват ремонт. Трайността на експлоатацията на ВиК инсталациите и водоснабдяването зависи от качеството на водата

и отношението на обитателите към тях. И когато някой фитинг започне да тече, водопроводчик ще се притече на помощ. Майсторът ще извърши всякакви водопроводни работи у дома.

Нашите гаранции

Цената на услугите на водопроводчици, монтажници е посочена подробно в ценоразписа на уебсайта. Крайната цена се дублира при избор на ВиК услуга в ж.к. Надежда - София на страницата за поръчка. Нашите специалисти работят с гаранция. Това означава, че майсторите ще продължат да обслужват и ремонтират ново монтираните или ремонтирани ВиК инсталации. Ако в процеса на клиента са причинени материални щети, компанията ги покрива. Смятате ли, че работата не е свършена достатъчно добре ? Подлежи на преработка. 

Гаранцията е една от причините да не се обаждате на частен водопроводчик , а на професионалист от специализирана фирма в дома си . 

Каква работа извършва водопроводчика

Професионален водопроводчик от нашата организация може да се справи с всякакъв вид ВиК работа и обслужване. Водопроводчиците ще преместят щранга, ще изрежат допълнителна тръба в него, ще инсталират отопление, ще ремонтират водопроводната система.

Решихте да замените старата си чугунена вана с душ кабина, пълна с иновативни тела? Не можете без водопроводчик. Поканен майстор ще демонтира стари уреди, ще смени тоалетната, мивката или смесителя в кухнята, ще монтира биде или ще смени тръбите. 

Ремонт на съществуващи ВиК инсталации у дома

Водопроводчик:

  • премахване на течове в системата;
  • почиства канализационните тръби, премахва запушванията и неприятните миризми от канализацията;
  • ще монтира бойлер, тоалет, мивка, шкав или вана;
  • ще монтира аксесояри;
  • ще замени смесител.

Как да поръчам ВиК услуги в ж.к Надежда- София

За да поръчате онлайн водопроводна услуга, нямате нужда от дълго търсене . Отидете на официалния уебсайт Aquaem.com, в долната част на страницата кликнете върху връзката „Контакти“. В раздела за поръчка, който се отваря, вземете решение за услугата. По-нататък, ако е необходимо, въведете вашите уточнения и желания и оставете данните за обратна връзка. Предварителната цена е посочена в раздела „Цени”. На страницата „Контакти“ ще намерите телефонния номер на нашата компания