Ремонт на баня София

Ремонтът на банята изисква специално внимание. На малка площ е необходимо хармонично да се настанят много единици с различни функционални натоварвания. Технически грешки са недопустими при работа в банята. За да избегнете оперативни проблеми в тази част на апартамента,

трябва да работите само с професионалисти в ремонта на помещения.

СПИСЪК НА ОСНОВНИТЕ ЗАДАЧИ ЗА БАНЯ

Преди да започнете да изпълнявате проект за ремонт, важно е да анализирате характеристиките на помещенията и да изготвите план за основната работа:

  1. демонтаж на старо водопроводно оборудване;
  2. връзка с вода;
  3. почистване на стени до бетон;
  4. облицовка на стени с плочки или други декоративни материали;
  5. монтаж на нов под и таван;
  6. доставка на баня и гаранция.

Това не е целият списък - само най-основните, които не могат да бъдат избегнати по време на основен ремонт. Съвременният дизайн приканва потребителите да направят промени, които добавят комфорт и хармония към банята. Ролетните щори и санитарните шкафове, изработени в стила, идентичен със стената, станаха абсолютно незаменими. Такива елементи изобщо не се открояват от интериора.

Окачените тоалетни чинии са спечелили признание за дълго време. Използването на вградени казанчета ви позволява да спестите повече свободно пространство. Почистването на банята по този начин е много по-бързо.

Нишите в стената с функция на рафтове над купата за баня са удобно и красиво решение. Не забравяйте да направите лек наклон, за да не се натрупват вода и използвани предмети на рафта.

Осветеният плаващ таван и огледала с вградено осветление са уютни и красиви. Нашите експерти ще Ви помогнат да монтирате всички изброени по-горе дизайнерски елементи технологично, което ще осигури комфорт и дълъг експлоатационен живот.

ВАЖНИ ТОЧКИ ЗА ПЕРФЕКТЕН РЕМОНТ

Има проблеми, които първо трябва да бъдат решени. Безопасност: Обмислете възможности за бърза реакция в случай на злополука. Необходимо е да се монтират джъмпери и байпаси за аварийно спиране на водата на достъпно място. Полезно е да се инсталират автоматични системи за спиране на водоснабдяването при откриване на теч.

Изчислете обема на работа и създайте график, за да разберете и оцените качеството на извършените ремонти. Съгласете се с изпълнителя за възможни решения на непредвидени проблеми.

В нашата компания работят опитни професионалисти, които не допускат грешки. Запознайте се с нашето портфолио и ще се убедите в качеството на нашата работа. Дългогодишният професионален опит се потвърждава от положителни отзиви на клиенти.