АкваЕМ

Строителни и ремонтни дейности в София

Без категория

Нашата фирма "Аква ЕМ" се справя максимално количество ВиК услуги. Специалистите на нашата организация работят в ж.к. Борово,  София. Искате ли да инсталирате оборудване за отопление и вода, или трябва да смените тръби или водопровод? Имате ли повреда и се нуждаете от спешен ремонт?

Прочети още...

ВиК услуги в ж.к. Банишора, София с над 10 години опит.

Компанията предоставя водопроводни услуги както на населението на ж.к. Банишора, така и на цяла София. Приемаме плащане в брой и по банков път.

Прочети още...

Навременният ремонт на водопроводното оборудване е ключът към безопасната работа на тръбопроводната система, канализацията и отоплението, което всички собственици трябва да помнят. Въпреки високата надеждност и устойчивост на съвременните материали към натоварвания, рано или късно

Прочети още...

Неизправности във водоснабдителната система, запушени канали и много други проблеми с водопровода изискват незабавна квалифицирана намеса. Ако оставите проблема да се развива, с течение на времето той само ще се влошава, което ще доведе до много неприятни последици.

Прочети още...

Фирма "Aquaem.com" предоставя услуги за ремонт, монтаж и поддръжка на ВиК инсталации и оборудване. Качеството и скоростта на предоставяне на услуги вече са оценени от жителите на София и организациите, работещи в този град.

Прочети още...