Водопроводчик в ж.к. Банишора, София

ВиК услуги в ж.к. Банишора, София с над 10 години опит.

Компанията предоставя водопроводни услуги както на населението на ж.к. Банишора, така и на цяла София. Приемаме плащане в брой и по банков път.

Ние сме специализирани в подмяна на лири за отопление, подмяна и монтаж на водопроводи в апартаменти и жилищни сгради, монтаж и подмяна на щрангове в апартаменти, къщи, смяна на канализационни тръби, извършваме ВиК работи по монтаж и смяна на ВиК инсталации ( вани, тоалетни, душ кабини, мивки).

Извършваме ВиК работи за монтаж на отопление, водоснабдяване и канализация във вили, къщи, офиси, търговски и производствени помещения. Предлагаме достъпни цени за водопроводни работи в ж.к. Банишора, София.

Ако се интересувате от водопроводни услуги в София, моля, свържете се с компанията Аква ЕМ - ние ще се справим с всякакви повреди.
Ние си сътрудничим с организации и физически лица. Изготвяме актове за извършена работа, договори, изпълняваме гаранционни задължения. Занимаваме се с монтаж, ремонт и смяна на ВиК инсталации, съветваме нашите клиенти. Монтираме всякакви устройства до ключ.

 

Цялостен и частичен ремонт

На първо място, водопроводчикът установява дали клиентът има нужда от пълен или частичен ремонт. За да направим това, трябва да отидем на обекта и да инспектираме работата която ще се извършва. В някои случаи разходите за водопроводни услуги се намаляват в резултат на идентифициране на истинска повреда. Извършват се и цялостни ремонти на ВиК инсталациите. Ето какво се разваля най-често:

 • смесители;
 • джакузита;
 • кранове;
 • казанчета за промиване;
 • фланцови съединители;
 • уплътнения.


Обичайно е да получите качествени водопроводни услуги в ж.к. Дружба. За да направите това, трябва да се свържете с професионалистите, работещи в компанията Аква ЕМ. Наш служител диагностицира проблема и отстранява повредата за кратко време. При необходимост монтираме дори водомери и радиатори за отопление. Разгледайте нашата ценова листа, за да разгледате пълната гама от услуги.

Как работи професионалният водопроводчик в ж.к. Дружба, София

Когато привличате квалифицирани служители, забравете за цената на Българската реалност. Компетентен и учтив професионалист с пълен набор от инструменти ще дойде при вас . За тези, които се нуждаеха от услугите на нашите водопроводчици, обаждането на такъв майстор остави
добри впечатления.  Ето принципите за предоставяне на услуги от модерен водопроводчик:

 

 1. Обширен списък (канализация и водопроводи, отопление, бани, монтаж на измервателни уреди).
 2. Денонощна услуга (ако възникне повреда през нощта, професионалистът трябва бързо да дойде на обекта и да окаже помощ).
 3. Специално образование (квалификацията на майстора трябва да бъде потвърдена със съответните документи).
 4. Наличие на инструменти и оборудване за решаване на проблеми от всякаква сложност.
 5. Самостоятелно закупуване на материали и устройства или работа с вашите.
 6. От 1 до 5 години гаранция след ВиК работа, подкрепена със сертификат за извършена работа.
 7. Адекватна цена на услугите.

Какво предлагаме ние

Нашите майстори демонтират стари комуникации, монтират нови тръби, възлови компоненти и друго оборудване. Извършваме малки и големи работи, сменяме ВиК изцяло и частично. Монтираме бойлери, душове, тоалетни и казанчета, мивки и вани. Поставяме подово отопление, свързваме перални и джакузита. Решаваме и по-сложни задачи:

 

 • полагане на комуникации вътре в апартамента (къщата);
 • подреждане на отоплителни системи в банята;
 • цялостен монтаж на водопроводни и канализационни тръби;
 • поставяне на водомери, пломбиране, регистриране;
 • монтаж и свързване на съвременна ВиК.

 

Маркова услуга - ВиК работи до ключ. 

 

В този случай закупуването на материали и оборудване се извършва от нашия екип, като предоставя на клиента оферта и обявява естеството на направените промени предварително . Договорът определя цената на услугите и други важни точки. След приключване на работата се съставя и подписва акт за приемане.