ВиК услуги в гр. Нови Искър

Уважаеми настоящи и бъдещи клиенти на нашата компания, ние искаме да Ви предложим висококачествена ВиК работа с майсторско посещение в гр. Нови Искър и региона. Ние покриваме всички райони на гр. Нови Искър. Своевременно и извършваме ВиК работи до ключ, на приемливи цени и с гаранция за качество.

Предлагаме не само ВиК услуги до ключ в гр. Нови Искър, но и довършителни работи в бани, включително саниране (разрушаване на стари стени и изграждане на нови с извозване на боклука извън апартамента. Ако извършването на ВиК работи в апартамента изисква проверка, нашият бригадир тръгва да изготви ВиК разчет и да договори цената на работата.

Ние ще ви помогнем да преобразите вашата баня и тоалетни помещения, нашите квалифицирани водопроводчици ще извършат евтини водопроводни работи до ключ с всякаква сложност, тоест ще заменят цялата система за отопление или водоснабдяване в апартамент, офис или нежилищно помещение, ще демонтират стари водопроводни тръби и монтирайте модерни с дългогодишен сервиз. Ако има теч или запушване, спешно се обадете на водопроводчик в гр. Нови Искър и ние ще премахнем всички недостатъци. Работим не само с нашия ВиК материал, но и с материала на клиента, ако вече сте го закупили.

Как да се обадите на водопроводчик

Ако решите да поръчате водопроводни инсталации за вашия дом в Нови Искър, за това трябва да се свържете с нас по телефони за контакт или да организирате обаждане за Водопроводчик до апартамент или офис чрез формата за обратна връзка. Ако заявката се прави по телефона, операторът договаря удобен за вас час и наш водопроводчик ще се свърже с вас за по-точно уточняване на времето. При пристигане майсторът ще има договор и разрешение за ВиК работи в банята и тоалетната и други необходими документи с извършени актове за предоставяне на клиента с него.

Възможно е спешно идване на водопроводчик в случай на спешни проблеми във водоснабдителната система (счупване на тръбата, повреда на спирателен кран, запушване), поръчката се извършва от присъствието на безплатен майстор. След като поръча спешно посещение на шлосер, бригадирът се свързва с вас веднага щом получи заявление и уговаря час.

Ние предоставяме ВиК помощ на юридически лица, плащането се извършва с всякакви налични средства (в брой или по банков път), но ако обемът на работата е много малък, плащането е само в брой. Юридическите. лица могат да сключат договор за поддръжка на отоплителната и водоснабдителната система от нашите майстори. Можете да поръчате ВиК в офиса по същия начин като физически лица, като се свържете с нас по телефона или като изпратите поръчка чрез формата за обратна връзка.

Отговорност и гаранции за ВиК услуги

Нашата отговорност идва след като сме започнали работа и приключва с края на гаранционния срок. С правилната работа на водоснабдителната система можете да я използвате много дълго време след нас, тъй като в нашата работа използваме само висококачествени материали и професионално оборудване. След приключване на ВиК работата се подписва двустранен договор, който урежда отношенията между клиента и изпълнителя.

Гаранцията за работа се издава за срок от една до 7 години в зависимост от вида на работата. По време на гаранционното обслужване ние поемаме всички разходи за отстраняване на неизправности във водоснабдителната система, възникнали по наша вина. Ако изведнъж имате неизправност, нашите майстори ще премахнат всички недостатъци възможно най-скоро. Въпреки факта, че нашите водопроводчици извършват ВиК работи на нормални цени, те имат и високо качество на извършена работа.