Ел. Услуги

Ел. услуги

Електро услуги в София

Нашата компания се радва да Ви приветства на нашия уебсайт. Ние предлагаме услугите на електротехник в град София и областа. Имаме богат опит в тази посока, предоставяме услугата електротехник "до ключ".

Ние правим Електро инсталации в къщи, апартаменти, съблекални, баня. Електрическа връзка на обекта.

Монтаж на контакти, ключове, осветление. Монтаж на заземителния контур.

Монтаж на домофон в  къща. Налични са всички необходими професионални инструменти.

Ние също правим инсталации:

Извършваме Ремонт и Монтаж на контакти, ключове и др. Електрическите контакти и ключове са необходим елемент във всеки апартамент. Инсталирането на такива части изисква спазване на условията за височина, разстояние и други. Основните правила са от значение за местоположението и монтажа на контакти и ключове в различни помещения, а дизайнът на тези елементи е важен и в жилищното пространство.

Монтаж на електрически табла

Сглобяване и монтаж на електрически табла

Извършваме Ремонт и Монтаж на Електрически Табла и Кутии в съответствие с изискванията на Клиента, при спазване на Стандартите и Техниките за безопасност. При организиране на окабеляване в гараж, апартамент или частна къща е необходимо да се вземат предвид много точки - натоварване, брой фази, напрежение, напречно сечение на проводника и др. 380 V. Това е най-важният въпрос, защото не само лекотата на поддръжка зависи от правилната инсталация, но също така и от други фактори - надеждност, навременност на изключване, безопасност за потребителите и др.

Монтаж на осветление

Инсталация за вътрешно и външно осветление

Ние правим ремонт и монтаж на осветление, както за вътрешни, така и за външни помещения. Разрешени са газоразрядни лампи, традиционни лампи с нажежаема жичка, флуоресцентни и LED устройства за инсталиране на компоненти на електрифицирани осветителни системи. В системи, които са базирани на газоразрядни радиационни елементи, е необходимо да се осигурят защитни средства - като правило това изискване се отнася за обекти, където се очаква влиянието на радиосмущенията. Понякога се допуска и комбинирано осветление - тоест в осветителната инфраструктура се въвеждат няколко групи устройства от различен тип.

 

 

Няма статии в тази категория. Ако се показват подкатегории на тази страница, то те може да съдържат статии.