АкваЕМ

Строителни и ремонтни дейности в София

ВиК услуги Божурище

Оценете
(1 глас)

Често неправилният монтаж на вана, мивка и тоалетна чиния, небрежната подмяна на кранове стават причини за катастрофални последици - от пробив на тръби и изтичане на вода от крана до повреда на канализационната система. За да сте сигурни,

че всички ВиК работи са извършени

правилно и ремонтът е извършен безопасно, свържете се със специалистите на АкваЕМ . Ние ще Ви помогнем да решите всички проблеми с монтажа и пускането в експлоатация на ВиК системите.

 

Специалистите на фирмата разполагат с модерно оборудване, опит и модерни технологии, благодарение на които ускоряваме монтажа на ВиК и ремонтните дейности, като в същото време гарантираме извършване на услугите с високо качество. Просто трябва да посочите на специалистите обхвата на работата и да се уверите, че извършените услуги отговарят на съставената оценка.

 

Водоснабдителна система

 

Монтажът на водоснабдителната система ви позволява редовно да получавате топла и студена вода. В професионално монтиран тръбопровод няма да има шанс за течове, разкъсвания поради спад на налягането.

 

Етапи на монтаж на водоснабдителната система

 

Нашата фирма ще осигури връзка с водоснабдяване, отопление и канализация. Експертите ще изпълнят целия списък със задачи - от изготвяне на първоначален проект и тръбопроводи до окончателни тестове.

Решението за това как да се използва оборудването, какви материали са най-подходящи за монтаж, се взема въз основа на първоначалния анализ на обекта. Нашата компания е готова да се свърже както на етап планиране на строителството, така и при подмяна на съществуващи комунални услуги.

 

Сред основните стъпки за инсталиране:

 

  • Изготвяне на проект и цялата съпътстваща документация. Това е, за да даде на работниците представа как ще бъде разположен водопровода вътре в сградата. Веднага се отбелязва къде ще преминат тръбите, как ще бъдат свързани. Предвидени са и изходи - места, към които ще бъде свързан водопровод. Струва си да планирате предварително отоплителната мрежа, канализацията.
  • Избор на материали за монтаж. Тръбите могат да бъдат от различни видове суровини – полипропилен, металопласт, стомана, чугун, месинг. Също така оценката включва всички клапани, използвани в съоръжението, устройства за измерване, разпределение на движението на водата. Възможно е предварително да се подготви комплекс за допълнително филтриране, загряване на питейна вода.
  • Инсталация. Извършва се по предварително изготвена схема. Монтирани са всички тръби и допълнителни мрежови елементи.
  • Пускане в експлоатация и тестване. Възможно е да се реши дали водопровода е готов за употреба само след проверка при максимално налягане на водата. Бригадира анализира работата на клапаните и други елементи.

Когато целият комплекс бъде стартиран и проверен, задачата се счита за изпълнена.

 

Дренажна и канализационна система

 

Инсталацията за канализация е важна за човешкото здраве и предотвратяване на замърсяването на обекта. Нашите специалисти бързо извършват всички видове монтажни работи.

Може да има много причини за неизправност. Те включват естествено износване, запушване, неправилно първоначално инсталиране на комуникации и много други. Бригадирът ще оцени сложността на задачата и бързо ще я поправи.

Сред услугите:

  • Подмяна на канализационния тръбопровод. Ще сменим тръби, всички видове клапани, ще монтираме нови елементи.
  • Монтаж на ново оборудване за третиране. Готови сме да ви избавим от всякакви трудности, да намерим подходяща евтина алтернатива на вече използван елемент.
Още в тази категория: « Аварийни ВиК услуги в София