АкваЕМ

Строителни и ремонтни дейности в София
Къртене и почистване

Къртене и почистване

Фирма „Аква Ем“ предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти цялостни строителни решения, включително и услуги познати като кърти, читси, извозва.

Ако се наложи да се преправя жилището Ви, да се къртят стени, да се извозят остатъчните материали, то ние сме на Ваше разположение.

Знаем всички нормативни уредби и разполагаме с техника и специалисти, специализирали именно в кърти, чисти, извозва.

Благодарение на опита, смело можем да заявим, че бихме се справили еднакво добре, както при по-леки ремонти, така и при сложни, комплексни ремонти, които са предназначени за търговски дейности.

Важно е да отбележим още, че сигурността и качеството на Вашият ремонт, както и сроковете на неговото приключване зависят изцяло от фирмата, на която ще поверите ремонтните дейности.

Ние, екипът на AquaEm Ви съветваме да потърсите оферта още днес.

Строителството и събарянето вървят ръка за ръка, което налага да откриете и добрите майстори, за да сте доволни от направения ремонт.

Както добре знаете, Аква Ем е специализирана предимно в ремонта на бани, но от много скоро предлага и цялостни строителни решения.

Фирмата извършва къртене с професионална техника на производители, доказали своето качество. Спрямо нужната работна дейност, фирмата разполага със специфични инструменти за къртене на бетон, къртене на тухли, къртене на стени, рязане на арматура, къртене на дограма, къртене на врати, разбиване на стени, рязане на бетон и пробиване на дупки.