ВиК Услуги

АкваЕМ е екип от висококвалифицирани водопроводчици, специализирани в изпълнението на водопроводни работи от всякакъв обхват и сложност.

Нашата организация работи успешно повече от 10 години.

в допълнение към ВиК услугите, бригадирите на нашия екип също участват в работата по почистване, ремонт и монтаж на ВиК услуги.

Работата на нашата компания се основава на две основни тези:

висококачествено изпълнение на услуги с различна степен на сложност за възможно най-кратко време

одобрение на гъвкава цена, която ви позволява да изпълнявате поръчки за граждани с ограничени доходи.

Съдържание:

Услуга на достъпни цени за София и областа

Определено можем да отговорим на въпроса защо е необходимо да поръчате услуги на водопроводчици от нашата организация. Нашата компания има редица неоспорими силни страни, които ни отличават от конкуренцията.

Така че основните предимства на АкваЕМ включват следното:

най-високо качество на предоставената работа - всички наши служители са висококвалифицирани майстори, чийто среден трудов стаж е повече от 5 години. В нашата компания работят над 20 работници, които са в състояние да се справят с различни течове. поради тази причина ние гарантираме за резултата от работата на нашата компания.

Предоставяне на безплатна препоръка - всеки, който има желание, има право да се консултира с нашите водопроводчици, като попълни съответното заявление на нашия уебсайт. Освен това тази възможност се предоставя безплатно.

достъпна цена - сред другите ВиК офиси, АкваЕМ се отличава от достъпната цена на предоставяните услуги. В същото време за всеки клиент, който е кандидатствал за първи път, се предоставя отстъпка от 10% от цената на извършената работа.

валидност на гаранцията - след изпълнение на поръчката, ние предоставяме на всеки наш клиент гаранция, която е законно валидна за следващите 24 месеца.

Имайки възможност да се обадите на специалист по всяко време - нашите служители си вършат работата денонощно, поради тази причина ще можем да решим проблема за вас дори през нощта или на почивка.

И няма да е необходимо да чакате помощ дълго време. Нашите майстори са винаги в пълна готовност, в това отношение те ще дойдат на място навреме.

Аварийна служба на водопроводчици

всички видове работи, извършвани от майстори от АкваЕМ, могат да бъдат разделени на няколко разширени раздела:

прости видове услуги - задачите попадат в тази категория, чието изпълнение не отнема много време и високо ниво на обучение.

Това може да включва

запечатване на пукнатините в душ кабината,

преинсталиране на кутията на крановата ос,

монтаж на подгряваща релса за кърпи,

монтаж на пластмасови завеси,

свързване на електрически котел,

почистване на запушване в тоалетната и др.

Сложните работни места са видове работа, които изискват определена квалификация и опит от водопроводчик. Често отнемат много часове, за да се завършат. Тази категория включва:

монтаж на душ кабини,

монтиране на тоалетна

монтаж на подгряваща релса за кърпи,

монтаж на разширителен резервоар и др.

Комплексни услуги - тази група включва следните видове работа:

почистване на канализационната система в частна къща

промиване на отоплителната система,

ремонт на водопроводни тръби

разпределение на захранващи и дренажни тръби,

монтаж на мивка тип "Лале",

трансфер на тоалетната и др.

Работа с организации

Компанията АкваЕМ успешно предоставя услуги не само на физически лица, но и на организации. Нашите редовни клиенти са следните видове фирми:

ресторанти,

барове,

Кафенета,

Хранителни магазини,

басейни,

фитнес клубове и др.

Често за този тип клиенти нашите майстори извършват такива работи като почистване на канализационната система, свързване на захранващи и дренажни тръби, инсталиране на съдомиялни машини и др.