ВиК Услуги

Висококачествен монтаж, поддръжка, ремонт на водопроводни инсталации може да ви бъде предоставен от опитен майстор, който знае всички тънкости на водоснабдителната и канализационната мрежа. След закупуване на санитарно оборудване, всеки купувач винаги се

надява на неговото дълго и надеждно обслужване. ВиК инсталацията „направи си сам“ може да доведе до обратен ефект.

Съдържание:

Трябва ли сами да инсталирате ВиК инсталация?

Липса на инструменти, инструменти за инсталиране и поддържане на водопроводни инсталации, диагностициране на проблеми, непознаване на добре известните на водопроводчика фактори, когато самоинсталиращото оборудване може да доведе до много непредсказуеми проблеми. Независимо от това, често хората искат да спестят пари, опитвайки се да ремонтират водопроводни инсталации или да ги инсталират сами. Но само на пръв поглед инсталирането на мивка или тоалетна е лесна задача, а инсталирането и поддръжката на смесител е още по-лесно. Неправилното свързване на всяко водопроводно оборудване може да го повреди. Така че, ако повредите нов смесител по време на самоинсталация, скоро ще трябва да си купите друг. Но висококачествената водопроводна инсталация струва много по-малко от закупуването на ново оборудване. Едва ли искате да изглеждате като "скъперник", който "плаща два пъти".

 

На кого трябва да бъде поверено инсталирането, поддръжката и ремонта на ВиК оборудване?

Само майстор наистина може надеждно да инсталира или поправи водопровода. И не се притеснявайте от стария анекдотен стереотип за недобросъвестни водопроводчици. Съвременните специалисти, работещи за АкваЕМ, имат богат опит и висока квалификация.

Няма значение дали водопроводът е избран за частна къща, вила, апартамент, офис сграда или публична институция, в нашия онлайн магазин ще намерите огромен набор от оборудване, а нашите майстори ще ви предоставят цялата работа по монтажа му в най-високо ниво. В нашата компания можете да поръчате монтаж на всякакво ВиК оборудване за баня, кухня и баня. Специалистите на компанията монтират вани, душ кабини, мивки, сложни модерни душ кабини, хидромасажни вани, монтажни тоалетни, скрити казанчета за тоалетни чинии, инсталации. И това не е целият списък с произведения.

 

Също така на уебсайта на компанията можете да поръчате поддръжка на всички видове водопроводни съоръжения или ремонт на ВиК инсталации. В нашия магазин буквално получавате ВиК инсталации и оборудване до ключ. При нас инсталирането, поддръжката или ремонта на водопроводни инсталации няма да ви се сторят „скъпо удоволствие“, защото ние ви предлагаме достъпни цени за работа, които логично съпътстват покупките ви в онлайн магазина.

 

Как работят нашите майстори, когато инсталират водопроводно оборудване?

Много клиенти се интересуват от това как ще се извърши инсталирането и свързването на ВиК оборудването в дома им. Много зависи от вида на продукта, сложността на работата и вида на помещенията. Най-общо последователността на работата изглежда така: възможно е да се върне водопроводното оборудване с подходящо качество в магазина, ако оборудването не е било в експлоатация, тоест инсталирането на нов водопроводен уред все още не е приключило. Оборудването се приема за връщане в първоначалното му състояние.

 

Ако се изисква демонтиране на стари водопроводи, специалистът внимателно го извършва, запазвайки целостта на водопроводите.

Майстора определя характеристиките на изхода за водоснабдяване и канализация, за да предотврати появата на неприятни ситуации.

Тръбите се сменят, ако е необходимо.

След това инсталирането на водопроводно оборудване. Когато инсталацията се извършва в нова къща, комплексът от работи включва и тръбопроводна връзка с дренаж.

АкваЕМ не само ще ви предложи отлична гама водопроводни съоръжения, но и ще допринесе за трайното му обслужване в резултат на висококачествена и бърза, в същото време достъпна инсталация.