ВиК Услуги

Трудно е да си представим модерен апартамент, в който не е монтирана тоалетна, защото тоалетната всъщност е най -посещаваното място във всеки дом.

Ето защо е много важно да се осигури максимален комфорт в тази „малка стая“, така че домакинствата

да не се разстройват от такива явления като изтичане на тоалетната чиния, неизправност на казанчето или неприятен външен вид.

И точно поради тази причина е много важно инсталирането на тоалетната да се извършва изключително от професионалист, тоест от квалифициран водопроводчик.

 

Цената на основния монтаж на тоалетната е между 50 - 80 лв. Тоест и включва изпълнението на следния списък с дейности:

  • отпътуване на майстора на посочения адрес;
  • подготовка на мястото за монтаж за монтиране на тоалетната (маркиране, пробиване и др.);
  • монтаж на тоалетна чиния;
  • свързване на тоалетна чиния и казанче към комунални услуги;
  • корекционни работи;
  • инсталиране на капака на тоалетната и проверка на нейната функционалност.

 

Предлагаме и услуга за извършване на допълнителна работа:

  • демонтиране на тоалетната чиния;
  • уплътняване на чугунения клон;
  • работа по изравняване на пода;
  • закупуване на съпътстващи материали, необходими за изпълнение на работата.

В допълнение към самата работа, инсталирането ще изисква материали като гъвкава водопроводна тръба, гумен преходен маншет, гъвкава гофрировка за източване в канализацията, болтове за закрепване и уплътнител.

Ако искате майстора сам да вземе всичко необходимо, той с удоволствие ще го направи.

Монтаж на тоалетна чиния, ( моноблок ) - Видео

 

Акценти и трудности при инсталиране на тоалетна

Тоалетната, както всяка друга водопроводна инсталация, включва контакт с водоснабдителни и канализационни системи. Точно тук се крие опасността и, тъй като всеки знае отлично какво тече от нея през тръбите.

Ето защо нашите експерти силно не препоръчват извършването на независима инсталация на тоалетната, без да имате необходимите умения за това.

В края на краищата такива любителски дейности заплашват да наводнят собствения си апартамент и съседи , и не само с чешмяна вода, но и с канализация, а това е много по -неприятно.

Много по -целесъобразно е да поверите всички грижи за инсталирането и свързването на професионалисти като нашите специалисти.

Компетентният монтаж на тоалетната означава, че тя е равномерно и сигурно фиксирана към пода или стената, в зависимост от монтажната конструкция.

Най -важната стъпка е да свържете тоалетната чиния с канализационната система, тъй като тази част не понася и най -малките течове.

Освен това казанчето трябва да се регулира така, че водата да го напълни до ръба, но никога да не се прелива.

Също толкова важно е да се осигури абсолютно уплътняване на водопроводните връзки - течовете са неприемливи.

Квалифицирани водопроводчици от нашата компания всеки ден се сблъскват със санитарно оборудване. Техният професионализъм и опит ни позволяват да гарантираме високо качество на работа и максимална ефективност.

Направете заявка за монтаж на тоалетна и се уверете във високия професионализъм на нашите специалисти, достъпни цени и високо качество.