ВиК Услуги

Искате ли да се обадите на водопроводчик веднага? Тогава не напразно посетихте сайта на фирма "АкваЕМ"! Тук можете да намерите добър водопроводчик. Предлагаме както почистване на канализационни тръби в ж.к. Обеля - София, така и монтаж на всякакъв вид ВиК инсталации.

В нашата компания работят сертифицирани специалисти, които редовно преминават през преквалификация и повишаване на квалификацията. Изпълняват всички поръчки професионално и съвестно. А цената на нашите водопроводни услуги в ж.к. Обеля е най-демократичната.

Престана ли да функционира водопроводната и канализационната система? Нуждаете се от спешна инсталация на оборудване? Извикването на водопроводчик у дома е лесно. Нашите майстори извършват цялата работа точно, ефективно и чисто. Ние предлагаме услуги за почистване на канализационна клапа, извършваме ВиК работи в селски къщи, апартаменти, офиси, ресторанти, барове, кафенета, клубове.

Имате нужда от водопроводчик?

Предлагаме услуги по демонтаж, подмяна, монтаж, поддръжка на ВиК инсталации:

 • мивки, бидета, тоалетна чиния, сифон, смесители, вани, джакузи, душ кабини;
 • отоплителни системи, радиатори, лири, кранове, релси за кърпи;
 • почистване на канализационната система и премахване на запушвания;
 • почистване на щрангове за водоснабдяване;
 • свързване към водоснабдяването на домакински уреди, съдомиялни, перални, бойлери;
 • свързване на тръбопровода за водоснабдяване и канализация, отопление;
 • работа с тръби от различни материали (метални, медни, металопластични и полипропиленови);
 • дребни ВиК ремонти, отстраняване на течове;
 • при спешни ситуации - спешно отпътуване.

Индивидуален подход

Ако имате нужда от ВиК майстор, обадете ни се. Предлагаме изгодни условия за сътрудничество. Решаваме задачи с различна сложност, от полагане на външни и вътрешни тръбопроводи до ремонт на смесители.

Работа с водопроводчиците

Нашата фирма за ВиК работи предлага сътрудничество по следната схема:

 1. Ефективност на работата. Нашите специалисти идват на обаждане в деня на получаване на заявлението. Знаем колко е важно да се осигури работата на водоснабдителните и отоплителните системи, да се почистват бързо канализационните тръби. Затова нашите мениджъри бързо обработват заявленията и ги предават на майсторите.
 2. Високо ниво на квалификация. При нас работят само професионални водопроводчици с дипломи и сертификати.
 3. Отлично обслужване.  В нашата компания работят само специалисти. Репутацията е важна за нас.
 4. Широка гама от услуги. Независимо дали е необходимо да се изгради водоснабдителна система или да се изчисти канализацията от запушвания, ние ще го направим. Нашите специалисти работят с много проблеми.
 5. Достъпни цени. Нашите водопроводчици в София работят с модерно оборудване.

Напредък на работата

Водопроводите трябва да бъдат внимателно наблюдавани. Дори малък теч може да доведе до сериозна авария. Самонамесата не винаги води до желания резултат. Спестяването на платен водопровод се превръща в загуби от ремонти на собствените им домове и апартаментите на съседите отдолу.

Нашият майстор водопроводчик ще ви каже какви стъпки са необходими, ще посъветва какъв материал е подходящ за вашия конкретен случай. Първо се решава въпросът с тръбопроводите и след това се монтира водопроводно оборудване.

Извикването на водопроводчик е лесно

След получаване на заявлението се договаряме за безплатно посещение на водопроводчик в удобно за вас време. Няма нужда да сте вкъщи цял ден в очакване на майстора, служителят ще пристигне точно в уговореното време. Извършва се оглед и обема на работа, бюджетиране, определяне на срокове от началото до завършването.

Нашите майстори ще закупят необходимите материали. Можете обаче да го направите сами. Ако нямате време да сравнявате цените, да пазарувате, не знаете как да изберете качествен материал, ние ще се погрижим за това. В крайна сметка изборът на материал играе важна роля, например, ако е необходимо да се почисти чугунена канализация.

Нашите гаранции

 • Работата е гарантирана. 
 • Работим с физически и юридически лица. Плащането е възможно както в брой, така и по банков път.

Можете да се обадите на водопроводчик в ж.к. Обеля - София, като се обадите на нашите телефони или като попълните формуляра за кандидатстване на уебсайта.