Блог

Цялостен ремонт на апартамент в София от „Ем Строй Ремонти”

Оценете
(1 глас)

Закупуването на апартамент в нов жилищен комплекс в София е отправната точка към света на хармонията, който трябва да създадете в жилищното пространство. Ето защо не трябва да подценявате значението на това кой и как ще направи направи цялостен ремонт на апартамент в София за вас. Казахме "ремонт на апартаменти",

въпреки че всичко започва, като правило, с един апартамент. Но клиентите на „Ем Строй Ремонти” винаги се обръщат към нас отново, ако закупят нови квадратни метри жилищни имоти в София. И така, ние сме приятелски екип фирма за дизайн и ремонт в София, които, независимо от сложността на задачите, ще направи за вас обмислен и безупречен ремонт във всяко отношение.

 

Какъв трябва да бъде ремонтът на апартаменти в нови сгради в София

 

Първо, нека изброим няколко определения, които са неразделна част от процеса и резултата. Освен ако, разбира се, не говорим за страхотен ремонт.

 

ТОП 5 основни компонента, за да харесате ремонт до ключ в София

 

 1. Модернисредства, направени в духа на времето, без значение какъв стил предпочитате да изберете за довършване на апартаменти.
 2. Функционален, тоест не просто красив, но и невероятно удобен. Без претрупани повърхности и складиране в ъглите. Трябва да има място за всяка вещ.
 3. Издръжлив, защото понякога желанието за спестяване води клиента до фирми за ремонт и довършителни работи, където качеството на материалите не може да се говори. Само посредствените довършителни материали могат да бъдат евтини, помнете това.
 4. На адекватна цена, като цената не може да бъде ниска или твърде висока. За да направите това, трябва да се обърнете към доверени специалисти, преди да е станало твърде късно.
 5. Идеален за вас. Този показател не може да се опише с две думи. Но можем да ви обясним защо трябва да се обърнете към „Ем Строй Ремонти”, за да направите отличен ремонт на нова сграда.

 

Защо трябва да ни поверите ремонта на апартаменти в нови сгради в София

 

Накратко, ние работим повече от 10 години с помощта на нашите висококвалифицирани служители. Всеки високоспециализиран специалист на фирмата, независимо дали е бояджия, демонтажник или фаянсаджия работи при нас на трудов договор. Всички те са преминали строг подбор и редовно се подлагат на повишаване на квалификацията. Намирайки се в един и същ офис, нашите професионалисти имат възможност бързо да разрешават възникнали проблеми. И дори успоредно с разработването на дизайнерски проект, да направете груб ремонт. „Ем Строй Ремонти” знае как да адаптира интериора към индивидуалните характеристики на собствениците. Ние не просто оживяваме една красива картина, но й придаваме характеристиките, необходими за вашето хармонично живеене. В крайна сметка в зависимост от възрастта, интересите, състава на семейството трябва да се адаптира пространството, което и правим. „Ем Строй Ремонти” не взима аванс, не оскъпява в хода на работа. И също, спазваме сроковете и ясно определяме неустойките за неспазването им съгласно условията на договора. Гаранция за работа и удобно взаимодействие ще бъдат приятни бонуси за вас. Нашият екип работи за резултата и повярвайте ми никога не е имало случаи клиентът да е останал недоволен от извършения ремонт.

 

Какви стилове на интериорна декорация са популярни днес

 

Тъй като говорим за интериорни стилове, заслужава да се отбележи, че се търси не само декорация в модерен стил. Когато купуват апартаменти в нови жилищни комплекси, мнозина вече знаят предварително кои стилове на интериорна декорация им харесват най-много. Остава само да поръчате дизайнерски проект за апартамент в нова сграда и да кажете на дизайнера за вашите предпочитания. „Ем Строй Ремонти” със сигурност има такава услуга. И така, стиловете на интериора на апартаментите, ние изброяваме някои:

 • Интериорът в класически стил никога няма да излезе от мода, защото класиката никога не остарява.
 • Пристигат много поръчки за ремонт на апартамент в стил Loft.
 • Често новите жилищни комплекси в София се отдават под наем с подготовка за довършителни работи, а собствениците избират да ремонтират апартамент в стил Прованс.
 • За любителите на най-съвременните технологии и материали, високотехнологичният ремонт на апартаменти е неизменно популярен.
 • Минимализмът, който бързо се разпространява сред жителите на нашата страна, намира много почитатели сред по-младото поколение.
 • Изисканото арт деко перфектно ще подчертае статуса и отличния вкус на собствениците.

Можем да продължим да описваме стилове дълго време, но няма да правим това. Разгледайте нашето дизайнерско портфолио и ще видите, че знаем как да направим ремонт, който харесвате.

 

Видове саниране на нови сгради

 

Преустройство в нова сграда Да кажем, когато не ви харесва какви материали е използвал строителят, за да завърши стените, пода и тавана. Тоест, да кажем, че искате да направите окачен таван вместо обичайния. Вместо обикновен винилов тапет - залепете дизайнерски тапет. И сменете ламината с полагане на паркетната дъска. Съответно ще бъдат подменени и первазите, за да съвпадат точно с цвета. Има смисъл да се поръча козметичен ремонт в нова сграда, ако не се предвижда промяна на конфигурацията и предназначението на помещенията, за повторно полагане на инженерни мрежи. Основен ремонт в нова сграда Противно на погрешните схващания на някои, основните ремонти на нови сгради в София се извършват много често. Свързва се с подмяна на стари комуникации, но функционалното му значение е много по-широко. Основните промени също означават внедряването на допълнителни инженерни мрежи, например инсталиране на климатична система. Това включва и подобрение, например въвеждане на нов електрически проект, така че всеки електрически уред да има точка на свързване. Също така, в хода на основния ремонт на нови сгради може да се направи саниране. Между другото, специалистите на „Ем Строй Ремонти” могат независимо да координират промените във всички случаи, ако е необходимо.

 

Каква е последователността на ремонтите в апартамента

 

В зависимост от етапа, на който предприемачът ви е предал помещенията, трябва да вземете решение относно списъка с необходимите работи. Например, в апартамент без ремонт, трябва да преминете през всички етапи, като започнете с окабеляването на комуникациите. Но ако сте закупили апартамент с довършителни работи, тогава първо трябва да се извърши демонтаж. Въпреки че, отново, в зависимост от това колко глобални промени искате да направите. Обикновено последователността на работа е следната:

 1. Изработване на дизайнерски проект за ремонт. Що се отнася до дизайнерския проект, той може да бъде ваш. „Ем Строй Ремонти” извършва ремонти по дизайнерски проекти на клиента. Възможен е ремонт на апартамент без дизайнерски проект. Но трябва да сте наясно, че резултатът от такава работа никога няма да надмине обмислените и безупречни интериори, създадени с участието на опитни дизайнери. Между другото, в „Ем Строй Ремонти” работят само интериорни дизайнери от висок клас с отличен вкус.
 2. Проект за ремонт на помещения. Колко добре е направено зависи от това колко висококачествени ремонти в апартамента ще се окажат в резултат. Съгласете се, че е малко вероятно да е възможно идеалното полагане на плочки върху извити стени. Ето защо горещо не съветваме да разделяме работата между няколко изпълнители в опит да спестим пари. Особено не ви препоръчваме да избирате евтина работна ръка от обяви, за да ви направят груб ремонт на апартамент. Просто плащате два пъти. Заемайки предната част на работата, професионалистът ще направи присъда, че трябва да изравните отново повърхностите на стените, пода и тавана.
 3. Фин или довършителен. Разбира се, живеейки в апартамент, не мислите за окабеляване на електрически мрежи около къщата. Освен това обаче вече не се интересувате от равността на стените. Визуално се наслаждавате на резултата от ремонтната компания в София, която сте избрали. Е, за да харесате наистина този резултат, трябва да изберете материали според идеалния баланс цена-качество. Тоест, може да не обмисляте много скъпи позиции, в повечето случаи те могат да бъдат заменени от различен ценови сегмент. Но от евтини и съмнително качествени материали, в края на краищата си струва да откажете.

 

Къде да поръчате ремонт в нова сграда с материали до ключ

 

Имайте предвид, че трябва да поръчате ремонт в нова сграда с материали по Договора. Тоест не трябва да се опитвате да поемете покупката, това е неизгодно и неудобно за вас. Фирмите за довършителни работи сключват договори с доставчици и фабрики, според които цената на материалите е много ниска. Благодарение на обема на покупките и дългосрочните отношения на доверие, компаниите успяват да постигнат значителни отстъпки за себе си и своите клиенти. Това означава, че просто не можете да закупите ремонтни материали по-евтино от нас. Но това е само една от причините да поръчате ремонт до ключ.

 

Защо ремонтът на апартамент до ключ в нова сграда трябва да се даде на една компания

 

Ако наистина искате да получите добър ремонт за парите, посочени в договора, и навреме, тогава не разпределяйте работата между няколко компании. Това е изпълнено с факта, че се затъвате в процедури по темата: кой е виновен и какво да правите. Когато приемат работата на другия, специалистите на компанията могат разумно, макар и не винаги, да посочат грешките в работата на другите. Няма интерес към резултата, всеки иска да свърши своята част от работата и да спечели колкото се може повече. Така че не се изненадвайте, ако започнат да ви предлагат нещо да преработите или да направите допълнително. И повярвайте ми, ще ви бъде по-лесно да платите тези допълнителни пари, отколкото да се ровите в нюансите на процеса. Със сигурност ще загубите много време. В крайна сметка вие сами ще координирате работата. И все пак, в допълнение към това, не разрешавайте конфликти и спорове и определено надплащайте.

 

Как ще се извърши ремонтът на апартаменти в новата сграда в София до ключ от „Ем Строй Ремонти”

 

Избирайки нас, не е нужно да губите време. След нашето продуктивно обсъждане на вашите желания се сключва договор. Той ясно определя разходите за ремонт на апартамент в нова сграда и времето за неговото изпълнение. На обекта е назначен ръководител на работата, той ще следи качеството и ще координира процесите. Трябва само да се наслаждавате на напредъка на работата и да плащате за ремонт на етапи. Ние не вземаме авансови плащания и не Ви пълним главата с ненужна информация. Но вие, ако искате, можете да се обадите по всяко време и да зададете въпрос на бригадира. Всеки наш клиент остана доволен от резултата и процеса на сътрудничество. Ето защо ви предлагаме уникалната възможност да посетите някое от нашите съоръжения. Тоест можете да видите как работим с очите си. Ние сме готови да организираме такава екскурзия за вас. И ако нямате време или желание, мнения на нашите клиенти в сайта. Освен това ви препоръчваме да отидете в раздел Портфолио , където са представени нашите завършени ремонти. Тези реални снимки на ремонти не оставят никого безразличен. И всичко това, защото специалистите на „Ем Строй Ремонти” умело се справят с работата си, влагайки част от душата си във всеки ремонт. Обадете се на: 0896221099 и се присъединете към редовните клиенти на ремонтното студио в София „Ем Строй Ремонти”.