Блог

Закупуване на професионално ресторантско оборудване

Оценете
(3 гласа)

Ако искате да закупите ресторантско оборудване, но не искате да давате голяма сума пари предварително, има налични опции за финансиране. Ако имате установен бизнес с добро състояние, може да имате на разположение традиционен бизнес заем. Въпреки това, в зависимост от това къде живеете, повечето традиционни банки може

да не искат да дадат заем на някого без успешна бизнес история, която да го подкрепи, така че ще трябва да изберете алтернатива, като личен заем или кредитна линия.

Ресторантското оборудване е скъпо и разходите могат да се увеличат бързо, особено когато трябва да купите всички големи уреди в допълнение към по-малките артикули като прибори и предпазно оборудване. За да си помогнат с разходите, собствениците на ресторанти често разглеждат опцията за закупуване на ново спрямо закупуване на използвано ресторантско оборудване. Както всички неща в този бизнес, има плюсове и минуси за всяка опция.

Предимствата на закупуване на професионално кухненско оборудване за ресторанти

Когато става въпрос за закупуване на нови кухненско уреди, помислете за приоритетите и имайте предвид, че някои артикули е по-добре да купувате използвани (фурни), отколкото други (фризери).

 

От къде да купя ресторантско оборудване

Има редица налични опции, когато става въпрос за закупуване на кухненско оборудване за ресторант.

Местни магазини за ресторанти. Ако не сте сигурни каква марка или стил кухненски инструменти и оборудване търсите, продавач в местен магазин за доставки може да ви преведе през вашите възможности. Ако във вашия район има множество магазини за доставки за ресторанти, можете да пазарувате, за да намерите най-добрите сделки и да вземете по-информирано решение.

Онлайн магазини. Ако вече знаете точно какво искате, може да искате да спестите време за шофиране, като поръчате вашето кухненско оборудване от онлайн магазин за доставки, като kuhnensko-oborudvane.com от. ТИМ ИНОКС ЕООД.

Какво да имате предвид, преди да закупите ресторантско оборудване

Когато избирате правилното ресторантско оборудване или кухня, важно е да започнете процеса, като вземете предвид следните четири фактора.

  • Определете вида и обема на храната, която планирате да сервирате.
  • Налично пространство във вашата кухня, както и вашия бюджет
  • Издръжливост и надеждност на оборудването
  • Уверете се, че оборудването отговаря на правилата за здраве и безопасност

Извършването на вашето проучване, както и сравняването и разглеждането на отзивите ще бъде най-добрият начин да започнете да търсите някои продукти на по-високи цени като вашия хладилник и фурна. Знаейки от какво имате нужда преди време и съставянето на списък на всички различни части от оборудването ще ви помогне да конкретизирате нуждите си, ако трябва да кандидатствате за финансиране и заеми.

Търсите най-добрата в класа си технология за вашия ресторант? Говорете с един от нашите експерти, за да разберете как ТИМ ИНОКС може да помогне.