Строителни услуги

Ремонт на апартаменти, къщи в ж.к. Лев Толстой София

Оценете
(0 гласа)

Ние предлагаме ремонт  на апартаменти в ж.к. Лев Толстой с високо качество. Нашата компания разполага с повече от тридесет екипа с персонал, така че изпълняваме поръчки от всякаква сложност за кратко време.

КАКВИ ВИДОВЕ РЕМОНТИ ИЗВЪРШВАМЕ

Хората се свързват с нас за поръчка:

  1. Реконструкция. Подготовка на повърхността, боядисване, тапети, смяна на подови настилки, облицовка.
  2. Основен ремонт. Демонтаж на стари конструкции, саниране, подмяна на остарели инженерни системи, декоративни довършителни работи.
  3. Дизайнерски ремонт. Разработване на индивидуален интериорен дизайн, създаване на скица в 3D проекция и по-нататъшно изпълнение на одобрения проект.

ВСИЧКИ ВИДОВЕ РЕМОНТИ ДО КЛЮЧ

Ние работим до ключ, така че можете да се занимавате с бизнеса си, докато вашият апартамент се ремонтира. Нашите специалисти поемат всички проблеми и организират всички процеси: от демонтаж до почистване и изхвърляне на боклука. Ако е необходимо да инсталирате прозорци в апартамента, да монтирате климатичната система и да извършите редица други работи, ние също ще се съгласим с достойни изпълнители.

Защо е изгодно при нас:

  • изпълняваме всички задачи отговорно и контролираме качеството на работа на всеки етап;
  • ние определяме достъпни цени за всички видове услуги, а също така предлагаме на клиента различни опции за прогнозни изчисления;
  • извършваме ремонт на помещенията в ж.к. Лев Толстой или извършваме сложни ремонти;
  • изпълнение на всяка задача само на доверени специалисти, при необходимост набираме квалифицирани майстори на трети страни;
  • Ние сами закупуваме строителни и довършителни материали или помагаме на клиента да направи избор и да закупи всичко необходимо;
  • Даваме дългосрочна гаранция за всички извършени работи и фиксираме всички задължения на страните по договора.

Обадете се, за да уточните предварителната цена за ремонт на апартамент до ключ в ж.к. Лев Толстой и се обадете на измерител.