Строителни услуги

Ремонт на апартаменти, къщи в ж.к. Левски Г София

Оценете
(0 гласа)

Много компании са готови да направят ремонт на апартаменти в ж.к. Левски Г, основното е да изберете правилния изпълнител и да поверите жилището си на надеждни майстори. Нашата организация от няколко години се занимава с ремонти до ключ в ж.к. Левски Г- София. Разполагаме с повече от

30 добре подготвени екипа, които работят не само в този град, но и в целия регион. Ние не пропускаме срокове и контролираме качеството на всяка изпълнена задача, за да бъдат клиентите ни винаги доволни.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ

Преди да продължим с демонтажа и извозването на боклука, ние определяме вида на ремонта, правим оценка и обсъждаме всички нюанси с клиента. Ако вашият апартамент се намира в стара къща и
основният ремонт е бил преди много време, най-вероятно ще ви трябва мащабна работа:

  • демонтиране на подовата настилка и създаване на нова подова замазка;
  • възстановяване или разрушаване на вътрешни прегради и складови помещения;
  • демонтаж на щранг и други комунални услуги и изграждане на нови мрежи;
  • топло и звукоизолация, както и изравняване на повърхности по маяците;
  • декоративни довършителни работи.

Ако се интересувате от ремонт на дома в нова сграда, вероятно ще се справите с козметичен ремонт. Ще включва подготовка на повърхности за боядисване, лепене на тапети и други декоративни и довършителни дейности.

Готови сме да направим до ключ ремонт на спалнята, кухнята, банята, както и цялостен ремонт на апартамент.

КАК РАБОТИМ

Можете да се свържете с нас, за да извикате специалист до обекта в удобен за вас ден. Нашият майстор ще извърши оценка, ще направи измервания, за да можем точно да изчислим необходимото количество материали и цената на работата . Ако желаете, ще закупите сами материалите. Но за предпочитане е да правите покупки с наш специалист или да ни поверите закупуването на всичко, от което се нуждаете - по този начин вие гарантирано няма да сгрешите при избора и ще спестите време.