Строителни услуги

Ремонт на Апартаменти в ж.к. Свобода София

Оценете
(0 гласа)

Предлагаме професионални ремонтни услуги на жилищни сгради и апартаменти в ж.к. Свобода. Можете да поръчате дизайн на баня, кухня, всекидневна или целия апартамент от нас на достъпна цена .

ВИДОВЕ РЕМОНТИ

АкваЕМ извършва всички видове ремонт на апартаменти  бързо и ефективно:

 • ремонт на апартаменти и къщи;
 • основен ремонт на стари жилища;
 • реставрация на балкони;
 • саниране, създаване на студиа;
 • ремонт на отделни стаи до ключ;
 • дизайнерски ремонт на апартаменти и вили.

Ако ви е трудно да изберете услуга, ние ще огледаме обекта и ще установим необходимостта от определени работи. Ние ще изготвим оценка и ще обосновем всяка от точките й, както и ще ви помогнем при закупуването на материали.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Жителите на ж.к. Свобода оставиха много топли коментари за работата на нашата компания. "АкваЕМ" се сравнява благоприятно с конкурентите поради редица предимства:

 1. Приличие. Задълженията и гаранциите са посочени в договора. Ние стриктно се придържаме към условията на работа и други условия.
 2. Оптимална цена за ремонт. Ние договаряме предварително всички елементи от прогнозата, винаги се срещаме наполовина и предлагаме как да спестите пари за ремонт.
 3. Организиране на допълнителни задачи. Решаваме въпроси с сметоизвозване, поръчване на допълнителни изпълнители, договаряме се с фирма за почистване и др.
 4. Широка гама от услуги. Извършваме ремонт на студия в ж.к. Свобода, саниране, извършваме довършване на едно или всички помещения.
 5. Висококвалифицирани специалисти. Допускаме да работят само доверени майстори. Всеки служител е ангажиран изключително с основната си работа.

Свържете се с мениджъра, за да поръчате посещение на специалист във вашето съоръжение. Ще Ви консултираме по всички въпроси, ще обявим предварителната цена на работата и веднага ще започнем работа по Вашия проект. Измерванията и консултацията са безплатни.