Строителни услуги

Ремонт на баня до ключ в Пазарджик

Оценете
(0 гласа)

Компанията "АкваЕМ" се занимава със строителни, електро и ВиК работи от 10 години и вече е успяла да реализира повече от 750 успешни работи по ремонта и декорацията на бани до ключ в Пазарджик. Ако искате да поръчате ремонт на баня от професионалисти, обадете ни се чрез секцията Контакти.

Ремонтът на банята е разделен на три вида работа:

 • козметичен;
 • основен;
 • дизайнерски.

Козметичните  работи са лесен вид ремонтни работи, които включват актуализиране на съществуващ ремонт на баня (фугиране на плочки, боядисване на тръби, стени и тавани и др.). Обикновено този вид ремонт се извършва с цел поддържане на новостта на банята.

Основният  вид ремонт е пълна подмяна на плочки, боядисване на стени и тавани, подмяна на мивки, душове и вани, подмяна на тръби. След този вид ремонт банята придобива напълно актуализиран вид.

Дизайнерският  вид ремонт са всички видове ремонтни дейности за основен ремонт на банята, плюс към тях е свързан индивидуален подход. С вас работи професионален дизайнер, който ще избере интериорния дизайн, който е най -подходящ за вас и вашето семейство.

След като сте направили перфектен ремонт в апартамента, не можете да заобиколите банята. Тя трябва хармонично да съответства на интериора на апартамент или вила. Баните често отразяват характера на техните собственици. Някои от тях са с големи размери и произтичат от тях значение, докато други вдъхват уют и спокойствие. Има бани, в които те просто се сблъскват за няколко минути, за да си вземат душ. А има и такива, при които искате да останете по -дълго, наслаждавайки се на ваната с мехурчета.

За всеки собственик банята има свой собствен смисъл, а за по -голямата част от справедливата половина ремонтът в баните е важна част от ремонта на апартамента, на който се отделя повишено внимание. 

СХЕМА НА РАБОТА

Нашата компания "АкваЕМ" притежава всички необходими компетенции и умения за работа с баня. Въз основа на това всички довършителни работи трябва да приключат възможно най -скоро. Ремонтът в баните е най-важният и отнемащ време процес, който се състои от следните етапи:

 1. Демонтаж на старо водопроводно оборудване.
 2. Къртене на стари покрития и изхвърляне на боклуците
 3. Връзка с ВиК инсталация.
 4. Измазване на стени и под.
 5. Полагане на хидроизолация.
 6. Облицовка на стените с плочки.
 7. Монтаж на нов окачен таван.
 8. Монтаж  на Санитарно оборудване.

Специалистите на компанията ще предоставят голям брой различни варианти за интериора и дизайна на банята и тоалетната по избор на клиента. Клиентът (вие) ще може самостоятелно да определите материалите и цената. По време на ремонта ще се спазват всички съществуващи строителни норми, цялата работа ще се извършва стриктно съгласно правилата, както и при стриктно спазване на сроковете, тъй като компанията носи финансова отговорност за неспазването на тези срокове.

Гаранцията за нашата работа е 5 години. В работата си използваме само висококачествени материали. Поръчайте ремонт на баня до ключ в компанията "АкваЕМ" по телефона!

Ремонтът на банята продължава около две седмици (4 дни за демонтаж, 7 дни за полагане на плочки, 2 дни за монтаж на нови водопроводни инсталации, 1 ден за довършителни работи и почистване). Ако банята е със стандартен размер, тогава времето за ремонт е около 12 дни.

След приключване на ремонта на банята „до ключ“ ще получите прекрасна, уютна баня, за да вземете душ или да се накиснете във ваната за дълго време. Съгласете се, много е приятно да влезете в баня с интериор, който ще ви очарова, ще облекчи умората и ще ви даде сила.