Строителни услуги

Ремонт на тристаен апартамент в София

Оценете
(0 гласа)

Ние предлагаме професионален ремонт  до ключ на тристаен апартамент с материали. Ще създадем оригинален и удобен интериор във всяко жилищно пространство, по-специално в София и Софийска област. Работим бързо, с гаранция и високо качество. Можете да бъдете

напълно спокойни за безопасността на сделката, тъй като преди да започнем ремонта, ние ще сключим споразумение и ще обсъдим подробно оценката. Специалистът ще Ви предложи най-атрактивната финансова схема и ще препоръча най-добрите материали като цена  и качество.

РЕМОНТНА ЦЕНА НА ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ

Уютен тристаен апартамент в нова сграда е мечтата на много българи. В такова жилище можете да организирате отделна детска стая, спалня, както и да дадете още една стая за общо пространство. Днес дизайнерите предлагат интересни опции за оформление, така че апартаментите в нови сгради често се характеризират с удобно разположение. Такова жилище обикновено изисква само козметичен ремонт.
Що се отнася до жилищата на старото строителство, то като правило е в плачевно състояние и ремонтът на стандартен тристаен апартамент няма да коригира ситуацията. Наш специалист ще извърши обстоен преглед на помещението и ще определи необходимостта от основен ремонт.

Максималната програма може да включва:

 • демонтажни работи;
 • реставрация на балкон или лоджия;
 • преустройство на помещения;
 • подмяна на комуникациите;
 • грубо покритие;
 • декоративни довършителни работи.

КАК ДА РЕМОНТИРАМЕ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ

Започваме с предварителна консултация и обявяваме на клиента средната цена на определен вид ремонт.

По-нататъшната работа се извършва в този ред:

 1. Специалистът посещава обекта и извършва обстоен оглед с вземане на измервания.
 2. Предлагаме няколко варианта за оценки и ви помагаме да вземете решение за материалите и компонентите на ремонта.
 3. Веднага след като оценката бъде договорена, подписваме договор и внасяме оборудване и материали (можете да ги закупите сами или да ни ги поверите).
 4. Нашите специалисти извършват ремонти по договорения план, като на всеки етап бригадирът контролира качеството на работата.
 5. Ние сами се договаряме със специалисти на трети страни и организираме монтаж на прозорци и балконски блокове, монтаж на климатици и други допълнителни работи.
 6. Ремонтът завършва с почистване, след което Ви каним да предадем ключовете на апартамента и да огледате завършените помещения.

Даваме гаранция за всички видове услуги за срок от 5 години. Свържете се с нас, за да поръчате заминаването на измерителя за удобен за Вас ден.