Строителни услуги

Спешен ремонт на апартамент в София

Оценете
(1 глас)

Поръчването на ремонт на апартамент до ключ в София днес не е проблем, но само на пръв поглед. Висококачествен ремонт за разумни пари е едно, но спешен ремонт на апартаменти е съвсем друго. Тук вече трябва да разберете, поради което компаниите ще спазват сроковете. За това и друга полезна информация по

темата ще ви разкаже фирмата за ремонти и довършителни работи „АкваЕМ”. Повече от 10 години извършваме работа с всякаква сложност, създавайки интериори, които напълно отговарят на интересите и нуждите на нашите собственици. Предаваме 90% от обектите дори предсрочно и започваме без предплащане за работата. Ако имате нужда от качествен ремонт, който трябва да бъде завършен "вчера", тогава ние ще положим всички усилия да доближим датата на завършване.

 

Как да направите спешен ремонт на апартамент, без да жертвате качеството

 

Дели ви само един ден от момента на подписване на договора до началото на работата по вашите квадратни метри. И за да отговорим на зададения въпрос, нека да разберем какво по принцип зависи от времето на ремонтните работи.

 

Какво определя времето на ремонта

Каква е площта на апартамента и неговата конфигурация

 

Ако поръчате довършителни и ремонтни работи в апартамент с отворен план над 100 м2, тогава, разбира се, ще бъде по-дълго от гледна точка на времето, отколкото довършването на малка жилищна площ. Особено, ако трябва да зонирате пространството и да направите ремонт с дизайнерски проект. Конфигурацията също има значение. Това включва и наличието на лоджия, съблекалня и други характеристики на оформлението.

 

Необходими ли са основни ремонти на апартаменти до ключ или козметични

 

Видът на ремонта е пряко свързан със сроковете на неговото изпълнение. В крайна сметка, ако говорим за текуща работа или локална работа в отделни стаи, тогава това е бързо. Когато е необходимо преустройство и подмяна на комунални услуги, тоест основен ремонт на апартамента, тогава ще е необходимо повече време. Това е обективно и ние сме готови да оправдаем разумен период на работа във вашия конкретен случай.

 

Колко труден е ремонтът на апартамента

 

Днес, за да направите модерен ремонт в апартамент, на пазара е представено огромно разнообразие от материали. И ако решите да поръчате дизайнерски проект на апартамент от нас , тогава ви се предоставя стилен ремонт на апартамента. И не че сме свикнали да изненадваме с оригиналността на концепцията. Нашите дизайнери с отличен вкус усещат перфектно нуждите на клиента. Никога няма да ви предложим нестандартни решения, ако знаем, че искате стилен интериор в светли цветове.

 

Кой закупува материали?

 

Изглежда, че каква е разликата кой плаща, но тя е колосална. Нека обясним защо. Когато решите да поръчате ремонт в нова сграда с материали или в стар фонд, няма толкова голямо значение, тогава ние се грижим за всичко. Това не е само организацията на доставките. Това е също избор на надеждни доставчици, разработване на график за доставка и контрол на качеството. Сами няма да можете да:

  1. Намерете доверен производител. „АкваЕМ” има дългосрочни договори с доставчици на качествени стоки, които няма да се провалят по отношение на доставката.
  2. Осигурете най-ниската цена за качествен продукт. Поради обема и дългосрочните партньорства имаме достъп до максимални отстъпки при покупка.
  3. Уверете се, че всички материали са доставени навреме. Тоест, без да се нарушава работният график. Това е важно, тъй като всяка нарушена доставка води до забавяне във времето.
  4. Проверете дали всички необходими сертификати за качество са налични и стоките отговарят на декларираните характеристики.

 

Как е организирана работата

 

Работата трябва да се следи и това не е само контрол на качеството. Това е и пряката координация на работата в обекта. Майсторът в „АкваЕМ”, когато решите да поръчате ремонт на апартамент до ключ в София от нас, винаги е във връзка с вас. Осигуряваме многостепенен контрол на качеството. Освен това организираме работата така, че да пестим време. Ако е възможно да работим паралелно, тогава го правим. Например в различни стаи. Освен това, докато се разработва дизайнерският проект за интериора на апартамента, вече започваме груб ремонт.

 

Бърз ремонт на апартамента поради скоростта на започване на работа

 

От момента на подписване на договора до влизане в обекта може да мине от един ден до няколко седмици. Това се дължи на фактори, за някои от които клиентите дори не знаят. Да приемем, че сте подписали договор на ниска цена. В същото време сме сигурни, че ремонтът ще бъде завършен в кратки срокове. Но единствената уловка е, че все още не е ясно кой ще извърши ремонта. Фирмата, предложила примамлива цена, не разполага със собствени специалисти. Съответно вече няма да е възможно бързо да започнете работа. Понякога става смешно. Например, когато клиенти случайно намерят обяви за спешно търсене на работници. И е ясно, че говорим за вашия апартамент. Възможни са и други опции, ние ще ви кажем кои.

 

Когато печеливш ремонт на апартамент може да бъде измислица

 

  1. Те отговориха на съобщението, че са необходими бригади работници за ремонт на апартаменти, но не веднага. Вие, като клиент, получихте "прасе в джоба" и дори загубихте време. В сътрудничество с АкваЕМ, специалистите на фирмата, които са щатни служители, пристигат в обекта в рамките на 1 ден . Всеки наш високоспециализиран специалист, независимо дали е бояджия, демонтажник или фаянсаджия, е с висока квалификация и богат опит в работата с обекти от всякаква сложност.
  2. Тъй като ви беше предложена много изгодна цена, твърде много, трябваше да търсите работници на цена, по-ниска от където и да било другаде. Освен това или не работят добре и ги уволняват, или им плащат малко и те сами напускат. В резултат на това отново чакате други рекламни екипи да започнат да правят ремонти в апартамента. В „АкваЕМ” специалистите по ремонта получават достойно заплащане за работата си, така че няма да има текучество на персонала от началото до края на работата. И те извършват всички видове довършителни и ремонтни работи ясно навреме и с високо качество.
  3. Изгодната цена на ремонта може да се окаже фикция, не само заради надеждата на изпълнителя да намери евтини работници. Може би компанията е решила да закупи евтин материал. В същото време или тя ще спести от качеството, или ще се окаже, че материалът не може да бъде закупен на такава цена. Какво тогава? Тогава вие, като клиент, в най-добрия случай губите време, а в най-лошия – време  и пари. В крайна сметка трябва да се намери нов материал. Ако условията по Договора не са в полза на клиента, тогава вие ще заплатите и разликата в цената. При „АкваЕМ” подобни ситуации са изключени. Първо, работим по договор, който предвижда прозрачни условия, отразяващи интересите и на двете страни. Второ, ние първоначално определяме реалните цени на материалите, а цената на ремонта по договора е фиксирана.

Нека обобщим: твърде "вкусната" цена води до парични и временни загуби. Не е необходимо да се говори за спешни ремонти в София, в случай на избор на непроверена компания.

 

Кога имате спешна нужда от ремонт?

 

Ситуациите в живота са напълно различни, от попълване в семейството и до спешни ходове. Във всеки случай е необходим не просто спешен ремонт на апартамент в София, но висококачествен и на разумна цена. За да изпълните тези условия, „АкваЕМ” ви кани внимателно да изберете фирма.

 

На кого да поверите спешния ремонт на апартаменти в София

 

Когато започнете да се гмуркате във въпроса, се оказва, че има много важни нюанси. И те трябва да се разберат, преди да се сключи договор. И, разбира се, важно е всеки да се обърне към професионалисти. И за да определим, че това е наистина надеждна компания за ремонт на апартаменти в София, предлагаме да използвате следните признаци за надеждност на компанията:

  1. Най-добрите компании за ремонт на апартаменти в София работят отдавна, те са известни и се говори за тях, а работата им е публично достъпна в Интернет. „АкваЕМ” се занимава с пълна гама от работи с всякаква сложност повече от 10 години, можете да прочетете отзивите на нашите клиенти и поставяме снимки на ремонти на апартаменти в раздела Портфолиона нашия уебсайт.
  2. Висококвалифицирани ремонтни специалисти в персонала на фирмата ще осигурят непрекъсната работа в кратки срокове. Това са опитни, доказани служители, които няма да ви подведат и няма да напуснат обекта заради нищо. Освен това всички специалисти работят в екип, фокусирани върху резултатите, тоест върху бързото завършване на работата без загуба на качество.
  3. Ремонтът от нулата до ключ в една компания ще осигури компетентна координация на работата. Не е нужно да се разсейвате с поставяне на работници из апартамента или планиране на доставки. Счетоводният отдел на „АкваЕМ” ежеседмично отчита извършените разходи по разчета. Винаги се придържаме към фиксирания бюджет за ремонти и сроковете за извършване на работата.

И накрая, лесно и приятно е да работите с професионалисти в своята област. „АкваЕМ” гарантира, че ще се насладите не само на резултата, но и на процеса на сътрудничество с нас. Ето защо, ако се интересувате от спешен ремонт на апартамент в София, просто наберете нашия телефонен номер. Ще бъдете приятно изненадани от времето и цената. И, разбира се, стилен модерен ремонт, който отразява вашите идеи за идеалния интериор.