Строителни услуги

Ремонт на апартамент в нова сграда София

Оценете
(1 глас)

Трябва да направите ремонт на апартамент в нова сграда и се страхувате, че ще отнеме време, пари, но няма да доведе до желания резултат? Това се случва, ако клиентът се свърже с грешната компания. Но това е абсолютно изключено, ако нашата фирма за дизайн и ремонт на апартаменти ще се занимава с ремонта на вашия имот. 

Създаването на невероятно стилен интериор, който е практичен и съобразен с вашия начин на живот и интереси е нашето призвание. Ние не вземаме аванс за работата и гарантираме отлично качество.

 

Къде да поръчате ремонт на апартамент в нова сграда в София

 

Като начало, нека дефинираме термините защо по принцип се появи понятието " ремонт в нова сграда ". Все пак всички сме свикнали да го свързваме със стария фонд. Но, колкото и да е странно, той пасва не по-малко на новите жилищни комплекси. Факт е, че вече направените довършителни работи никога няма да отговарят на 100% на вашите очаквания. Или няма достатъчно гнезда, или няма достатъчно светлина, или мебелите не са комбинирани с довършителните материали. Голяма част от нашите клиенти идват при нас без да са наясно какво точно не ги устройва.

 

Защо апартаментите в нови сгради с ремонти от предприемача не отговарят на клиентите

 

Изглежда, че в жилищен комплекс от бизнес класа в София качеството на материалите, използвани за довършителни работи, е доста добро, но нещо все още не ви подхожда. В този случай започваме с откриването на всички важни моменти за създаване на хармонично пространство.

 

Какво трябва да знаете, за да направите страхотен ремонт на дома, който е подходящ за вас

 

 • Койще живее, тоест съставът на семейството е важен, включително възраст, пол, начин на живот. Така че апартаментът на младоженците и семействата с три деца се различават фундаментално.
 • Каквиса предпочитанията на клиента? Говорим за стилове на ремонт на апартаменти, цветове, наличие или отсъствие на определени материали и текстури в интериора.
 • Какво еважно за вас, предвид вашите интереси. Например, имате нужда от специфични функционални зони, независимо дали става дума за мини-студио или място за спорт.
 • Как сепланира ремонт на апартамент в нов жилищен комплекс, тоест ще бъде ремонт по дизайнерски проект, който поръчате от „АкваЕМ”, по ваш готов дизайнерски проект или без него.
 • В какъвценови диапазон се планира да се извърши работата. Това е важно, тъй като бюджетът за работата трябва да бъде съгласуван, въз основа на него трябва да се изготви оценка и цената да бъде фиксирана в договора.
 • Защоискате да направите ремонт, ако например сте закупили апартамент с фино покритие в жилищен комплекс в София. Това включва всичко, което не ви устройва, от цвета на стените до промени във вентилационната и климатичната система.

 

Ремонт до ключ с дизайнерски проект

Ако решите да отидете по най-ефективния начин, тоест да поръчате дизайнерски проект за апартамент в АкваЕМ” , тогава ние ще вземем предвид всеки важен нюанс. След приключване на работата ще има място за всички предмети в къщата. В края на краищата, нашите готови ремонти на апартаменти в нови сгради, снимки на които можете да видите в портфолиото , са не само красиви, но и функционални. И за вас винаги ще има достатъчно светлина, контакти за домакински уреди.

 

Как се прави ремонт на апартаменти в нова сграда до ключ

 

Няма да говорим за другите, ще говорим за себе си. Ние работим изключително с висококвалифицирани професионалисти, които работят в персонала на компанията. Ако това е фаянсаджия, то той е висококвалифициран и се занимава изключително с полагане на плочки. Демонтажът прави демонтажник, а електротехникът -електрическа инсталация в цялото помещение. Това ни позволява не само да сме уверени в качеството на извършената работа, но и във факта, че целият екип на „АкваЕМ” работи за резултата. Под ръководството на опитен майстор, специалистите вършат това, което обичат, знаят и могат качествено и в срок. За вас майстора винаги е във връзка, ако внезапно имате въпроси. И да, има още един съществен плюс в полза на екипната работа. В приятелския екип на „АкваЕМ” работят и опитни интериорни дизайнери с отличен вкус. И благодарение на това ние сме готови да започнем груб ремонт на етапа на разработване на дизайнерския проект. Така ще ви спестим време.

 

5 причини да изберете АкваЕМ

 

 1. Ние сме екип, фокусиран върху резултатите. Ние сме отговорни за условията по договора и дори предписваме плащането на неустойка в случай на забавяне на изпълнението на работата.
 2. Работете без авансово плащане, тоест плащате за изпълнените етапи. А за разхода на пари в рамките на разчета, нашият счетоводен отдел Ви докладва всяка седмица.
 3. Цената на ремонта в нова сграда е фиксирана за вас, ние не правим дъмпинг на цената, за да ви "хвърляме" с допълнителни договорки с увеличение на цената.
 4. Стилен ремонт на апартамент, сякаш слязъл от страниците на лъскавите публикации, може да бъде функционален. Доказваме го всеки път, когато видите резултати.
 5. Работим по договор, имаме гаранция до 5 години и сме готови да организираме за Вас обиколка до наши обекти. Тази уникална възможност ви позволява да видите със собствените си очи процеса на нашата работа.

Колко струва ремонт на апартамент в нова сграда

 

Ние не крием цените, още повече, че за ваше улеснение сме посочили извършените ремонти с цена на сайта , включително и цената на м2. За да разберете колко ще струва ремонтът в нов апартамент, просто ни се обадете. Ще изчислим индивидуална цена за вас и тя ще бъде фиксирана. Няма да има неприятни изненади по отношение на ръста на цените в хода на работата в сътрудничество с нас.

 

Разходите за ремонт варират значително в зависимост от фактори като:

 

 • Площ на апартамента, брой стаи. Ремонтът на 3-стаен апартамент ще струва повече от ремонта на апартамент от 30 м2.
 • Клас на завършване, сложност и бюджет. В крайна сметка елитното довършване на апартаменти е по-скъпо от така нареченото обновяване на апартаменти. И цената зависи пряко от степента на намеса.
 • Изгледът, тоест основен, козметичен или елитен дизайнерски ремонт, трябва да бъде завършен. Нека анализираме въпроса по-подробно.

Независимо от етапа, на който сте приели имота от предприемача, видовете ремонти могат да бъдат различни. В края на краищата, дори и довършването да е направено, това не гарантира нищо. Ние винаги обясняваме на нашите клиенти за важността на качеството на грубото покритие. Тъй като на извит под не можете да поставите плочките правилно. В допълнение, потреблението на материали, като правило, не е евтино. И това води до увеличаване на цената на работата по принцип. Тоест, оказва се, че ако качеството на покритието оставя много да се желае, тогава може да не е козметичен, а основен ремонт, дори ако апартаментът е завършен.

 

Редекориране

Когато не променяме функционалното предназначение на помещенията. Ние не разрушаваме и не издигаме прегради и не подменяме комуникациите, тогава това е козметичен вид. Всъщност може да се ограничи до факта, че трябва да залепите тапета, за да смените съществуващите и да смените подовата настилка. Този вид интервенция е по-евтина. Но това няма да реши проблема с пълното съответствие на апартамента с вашите идеи за красота. В края на краищата, както и преди, дъската за гладене ще трябва да се носи до изхода, а столът за четене трябва да се монтира по-близо до прозореца, така че да има достатъчно светлина.

 

Основен ремонт

Това е по-глобална намеса, която вече предвижда преустройство и подмяна на инженерни мрежи. „АкваЕМ” извършва основен ремонт на апартаменти за кратко време, включително спешен ремонт в София. Поради факта, че работим с надеждни доставчици, които предоставят максимална отстъпка, за вас е изгодно да поръчате ремонт с материали до ключ. Сами няма да можете да получите толкова ниски цени за материали с отлично качество. Разбира се, ние се грижим и за приемането и контрола на качеството на използваните материали.

 

Елитен ремонт

Има погрешно мнение, че има смисъл да поръчате елитен ремонт само ако сте собственик на просторни жилищни помещения. Но има смисъл да се направи стилен, спретнат ремонт от първокласни материали, независимо от площта на апартамента. Например, ремонтът на 1-стаен апартамент по готов дизайнерски проект с площ от 48 м2 напълно отговори на очакванията на собствениците на имота. Има много такива примери. В нашата практика все още не е имало случаи, когато резултатът от работата не би удовлетворил клиента, това е изключено. В края на краищата ние създаваме индивидуално избрано хармонично пространство за живот. Ако след като прочетете този материал, все още имате въпроси, ние ще се радваме да им отговорим. И ако вече искате да поръчате ремонтни работи в София, тогава се свържете с нас точно сега. Ние ще уговорим среща, ще обсъдим важни моменти и ще изчислим времето и цената на работата. Не забравяйте, че идеалното подреждане на апартамента е възможно за вас. И „АкваЕМ” ще ви помогне да изпълните тази задача.