Строителни услуги

Основен ремонт на апартаменти до ключ в Благоевград

Оценете
(1 глас)

Помислете за всяко телевизионно предаване за ремонти. Собственикът на апартамента споделя своето виждане и желания с водещия. Той напуска апартамента и се връща в ново, напълно оборудвано жилище. За да изпълни мечтата си, той не трябваше да се занимава с доставката

на строителни материали или да следва работниците, и още повече да завърши нещо сам.

Този сценарий е лесен за изпълнение във вашия апартамент. Просто трябва да поръчате ремонт до ключ в компанията АкваЕМ и да се насладите на резултата.

 

Защо да изберете АкваЕМ за ремонт на апартаменти в Благоевград

Ремонтираме апартаменти до ключ в Благоевград и Благоевградска област от 15 години и ценим доверието на нашите клиенти. Затова даваме 5 години гаранция за ремонт до ключ. Ако нещо се случи или забележите недостатъци, ние ще ги коригираме за наша сметка. Ние ремонтираме апартаменти с всякакъв размер и сме в състояние да извършим работа с всякаква сложност.

Как да поръчам ремонт на апартамент до ключ в Благоевград

За да поръчате ремонт на апартамент до ключ в Благоевградска област или Благоевград, оставете заявка на уебсайта или по телефона. Мениджърът ще се свърже с вас, ще изясни някои подробности и ще определи времето за пристигането на измервателя-технолог и дизайнер.

Без това е невъзможно да се знае точната цена на строителството и ремонта до ключ. Само след посещението на оценител и проектант, можете да направите точна оценка и да се захванете за работа.

Ние предлагаме пълна гама от услуги за ремонт на апартаменти. Можете не само да поръчате довършване на апартамента, но и  ремонт на къщи до ключ .

Етапи за висококачествен ремонт на апартаменти до ключ в Благоевград

Оценка на разходите

Оставете заявка за ремонт на апартамент по телефона или чрез уебсайта. При вас ще дойде технолог. Той ще огледа апартамента, ще изслуша всички ваши желания и ще изчисли цените за ремонт на апартамента до ключ.

 

Ако планирате да ремонтирате апартамент в нова сграда, специалист ще може да ви помогне при приемането на апартамент от предприемача, да даде препоръки относно планирането и използваните строителни и довършителни материали.

 

Искате ли да спестите пари от обзавеждането на вашия апартамент? Измерителят ще предложи как да направите това, без да жертвате качеството. Например, монтирането на опънати тавани е по-бързо и по-икономично от изравняването на тавана с гипсови смеси или конструкция от гипсокартон.

 

Ние сме за честността. Технологът-измерител осигурява всички нюанси, за да изготви подробна строителна оценка, като вземе предвид вашите желания.

 

Избор на довършителни материали

 

След като научи от какви строителни материали се нуждаете, измервателят ще направи оценка на разходите за довършителни материали.

 

Не е нужно да се притеснявате за доставката на строителни материали . Служителите на компанията АкваЕМ  самостоятелно ще донесат и разтоварят всичко необходимо. Благодарение на добре установената логистична схема, времето на престой е сведено до нула.

 

След оценката съставяме договор, съгласуваме го и го подписваме. Договорът гарантира изпълнението на работата в определения срок и на фиксирана цена. Посочва цената на всеки квадратен метър ремонт на апартамент, разходите с материали.

 

Разработване на  дизайнерски проект

 

Висококачественият ремонт на апартамент започва с разработването на дизайнерски проект .

 

Дизайнерът се захваща за работа. Заедно с вас той създава бъдещия дизайн на апартамента и избира интериорния дизайн.

 

Дизайнерът изработва не само най-малките детайли на интериора, до цвета на мебелите и тяхното разположение, но също така обмисля местоположението на електрически контакти, водопроводни конструкции, тоест изготвя пълноценен инженерен проект. С помощта на 3D визуализация ще видите как ще изглежда апартамента след ремонта.

 

Готовият дизайнерски проект е не само пример за интериорен дизайн, но и ясна инструкция за строителите.

Ремонтът на апартаменти до ключ включва Основни и инженерни работи.

 

Това е преустройство на помещения, прехвърляне на стени, инсталиране на водопровод, свързване на комунални услуги (работа с електрическо окабеляване, инсталиране на контакти и др.). Ако е необходимо, работниците изравняват тавани, стени и подове. Цялата работа се извършва в съответствие с стандартите.

 

Довършителни работи

 

Строителите нанасят довършителни материали върху подготвените повърхности: лепят тапети или боядисват стени, полагат подови настилки, монтират опънати тавани.

 

Бригадирът гарантира, че строителите стриктно следват проекта и извършва задълбочен одит на всеки етап, преди да премине към следващия.

Можете да поръчате ремонт на апартамент до ключ и да получите дизайнерски проект като подарък или да кандидатствате за услуги само за довършване на апартамента.

 

Крайният етап

 

На последния етап бригадирът приема работата, работниците изнасят строителни отпадъци от помещенията. След това идвате в апартамента и лично проверявате качеството на работата.

 

За да имате само приятни спомени от ремонта, предлагаме услугите на почистваща фирма. Ще пристигнете в чист и добре поддържан апартамент. Остава само да се настаните удобно.

 

Гаранция за ремонт на апартаменти с материали до ключ - 5 години.