Строителни услуги

Ремонт на апартаменти, къщи в ж.к Триъгълника София

Оценете
(1 глас)

Предлагаме всички видове ремонти до ключ в ж.к Триъгълника. Свържете се с "АкваЕМ", ако имате нужда от козметични довършителни работи или основен ремонт от всякаква сложност, включително преустройство. В допълнение към стандартната услуга предлагаме и дизайнерски ремонт.

 По вашия проект ще работи професионален дизайнер. Той ще разработи 3 варианта за интериорен дизайн и ще изпълни всички ваши желания.

ЕТАПИ НА РЕМОНТ

През годините на практика нашата компания създаде проста и ефективна схема на работа:

  1. Обаждате ни се или оставяте заявка в сайта, за да ви се обадим сами. При първата консултация обявяваме прогнозната цена на услугите.
  2. Наш специалист преглежда корпуса и определя необходимостта от основен ремонт. Извършваме измервания, изчисляваме необходимото количество материали.
  3. Когато става въпрос за обновяване на дизайна, ние предлагаме 3 варианта за 3D скица. Ако е необходимо, правите промени и ние финализираме проекта.
  4. Веднага след като дизайна бъде одобрен, ние изготвяме оценка, която също обсъждаме с вас. Подписваме договор.
  5. Ние купуваме строителни материали или ви помагаме при избора им. Ние ви показваме как и от какво можете да спестите.
  6. Извършваме демонтаж, основни работи, професионално почистване. Организираме извозването на строителни отпадъци.

Обадете се за поръчка на експертно посещение на обекта. Работим бързо и винаги спазваме срокове. Ако е необходимо, ще ремонтираме баня или друга стая в ж.к Триъгълника или ще възстановим целия апартамент. Даваме дългосрочна гаранция за всички видове работи, както и за изправността на монтираните инженерни системи. Гаранционните задължения, сроковете и цената на услугите са описани подробно в договора. Можете спокойно да ни поверите ремонти от всякаква сложност, тъй като ние внимателно следим изпълнението на всеки етап от работата.